Milyen Angliában kapható édességet érdemes megkóstolni? Nektek melyik a kedvencetek?
"Shortbread - ez omlós vajas keksz."
Megerősítem. Érdemes ilyen típusú cuccot hozni :)
Reese's peanut butter cup (mogyoróvajas kis töltött "kosárka", naaaagyon finom), Lion bar (kicsit a Balaton Bummra hajaz), Laffy Taffy (cukorka), Cadbury csoki (a caramel nálam a favorit, de a Cadbury double decker is isteni), Galaxy bar (caramel!!).
Ugyan nem kifejezetten édesség, de én kérnék esetleg Ovaltine-t, ez forrócsoki por, egy sűrű nesquickes kakaó lesz belőle, én személy szerint nagyon szeretem a ízét. Mogyoróvajat megérné esetleg hozni, mert kint fillérekbe kerül, itthon drága. Illetve a csipszek közül annyi van, annyiféle méret és ízesítés, hogy szinte lehetetlen választani. Ha valami nagyon klasszikusan angolt szeretnél, akkor természetesen a sós-ecetes csipszet ajánlom, de tudom, hogy ez nem mindenkinek ízlik, szóval majd eldöntöd :) Én nagyon szerettem, hogy ilyen kis pici zacsikban is lehetett kapni 20-25 grammos csipszeket, az annyi, amennyit egyszerre megeszel kb, így nem lesz az, hogy belekezdesz a zacsiba, félbehagyod, aztán utána már nem friss, nem ropogós, stb.
- Gingerbread - gyömbér ízű mézeskalács,
- az említett scons (kb. édes pogácsaszerű vmi.), félbevágva és double cream-mel (sűrű tejszín) vagy vajjal megkenve isteni uzsonnára/ teához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!