4/41 anonim válasza:
Majdnem a zsenge, saját termésből készült galuskás borsólevest írtam a saját készítésűek közül (amit sosem főzök és odavagyok érte, az a tárkonyos raguleves), de még friss a tinóru/rizike leves emléke, ami a napokban szerepelt. Na az a kedvencem. Errefelé vargánya nem terem, de a fentiek remek levesgombák, jobbat el sem tudok képzelni, mint az ő tartalmas, zöldséges levesük.
5/41 anonim válasza:
Korhely tojásleves (tojásleves füstölt hússal kolbásszal "enyhén" mustáros tejföllel)
6/41 anonim válasza:
Zöldborsóleves grízgaluskával, jó sok sárgarépával-ahogy anyukám készíti.
8/41 anonim válasza:
Még bevallani is szégyen, de a jó műízű zacsis levesek.
És persze anyukám húslevese, na az utolérhetetlen.
9/41 anonim válasza:
A tavaszi, friss hozzàvalòkbòl a borsòleves
10/41 anonim válasza:
Az első zsenge zöldborsóból készült leves, apró új sárgarépával, vajgaluskával és sok friss petrezselyemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!