11/41 anonim válasza:
sütőtökkrém-leves
gombás-májas-húsos ragulevesek
12/41 anonim válasza:
Saját termesztésű zöldségek hozzáadásával készült zöldbableves, valamint borsóleves.
13/41 anonim válasza:
Most sokan ki fognak akadni de nekem a kedvenc levesem a tejleves betűtésztával..Gyerekkoromban szerettem meg, mert sokszor volt a menzán..:)
14/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem hittem volna, hogy a borsóleves ennyire tarolni fog. :)
Tejleves? Erről még sosem hallottam.
2017. okt. 4. 00:00
15/41 anonim válasza:
Babgulyás, jó csípősen illetve sajtkrémleves camemberttel.
16/41 anonim válasza:
Húsleves, gyümölcsleves, (csirke)becsináltleves, karfiolleves.
18/41 anonim válasza:
Egyáltalán nem szeretem a leveseket, de van egy étterem, ahol valami eszméletlenül jó a paradicsomkrémleves, szóval mondjuk azt, hogy az a kedvenc levesem.
19/41 anonim válasza:
Anyukám húslevese :) Mikor elmesélem, hogy készül, rögtön megértik, miért nem vagyok hajlandó kifőzdei leveseket enni. :)
20/41 anonim válasza:
Paradicsomleves betűtésztával, zöldborsóleves és babgulyás. Ilyen sorrendben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!