Reggelire baj, ha csak zsírszegény tejet iszok egy-két kanál kölessel? Több lent
reggelire innèk 300ml tejet, csak 1,5%os, jól tudok vele lakni dèlig kibírom. Csináltam kölest is kb 2kanállal ennèk meg belőle(semmi cukor,èdesítővel van ès egy nagyon pici kókusszal)
Nem fogyókúrázom, sulytartáson vagyok
Ha ennyi esik jól, akkor ennyit egyél. Én egy bögre kakaót szoktam inni másfeles tejjel, nem kívánom reggel az ételt, rosszul lennék tőle. Édesanyám még épp attól van rosszul, ha nem eheti meg a reggeli szendvicsét és almáját, szóval ez teljesen emberfüggő.
A nap többi részében egyél elegendő mennyiséget, és akkor nem lesz gond :)
A tej elég káros, felesleges inni. Nem laktat, nincsenek benne hasznos anyagok, de cserébe 300ml-ben van 18g cukor (napi limit: 25-30g felnőtt embereknél).
Egyébként ez szerintem nagyon kevés, maximum éhezők tudnának ennek a reggelinek örülni. Használj inkább növényi tejet, édesítő nélkül; ne csak kölest egyél hanem más gabonákat is meg lehet főzni kásának; szórd meg friss vagy aszalt gyümölcsökkel és olajos magvakkal (dió, mogyoró, mandula, pisztácia stb.) és máris vitamin,fehérje-és tápanyagdúsabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!