A gríz nagyon hízlal? Egy ek al tennék csak a kölesembe hogy picit keményítse. Nem diétázom sulytartáson vagyok
Nem.
Sőt, semmi sem hizlal.
A hízást nem a konkrét ételek okozzák, hanem az energiagazdálkodásbeli aránytévesztés.
Rejtély, hogy ezt miért nem lehet megérteni.
Köszönöm a választ! :)
Igen ez igaz, de szerintem az is hogy nem kell semmi szemèt(hasznosíthatatlan) èlelmet megenni, mert már át van dolgozva, azaz nem tudja a szervezet hasznosítani.
Inkább vagyok a gabonafèlèk kedvelői,de a grizet mèg nem nagyonpróbálTam, ezèrt szeretnèk benne biutos lenni :)
Szépen magyarul: Egy ek al tennék.
Teheted.
Végülis csak annyiban jobb a köles,hogy az egyik legősibb legvitamindúsabb, gluténmentes, lassan felszívódó, rost gazdag gabona :D
Ezek közül egyik sem mondható el a búzadaráról.
Bajod nem lesz tőle, nem is szemét természetesen de nem a legjobb tápanyag forrás.
Mit nem tud hasznosítani a szervezet, kérdező? A grízt is, a költes is. Ha nem hasznosulna, akkor 0 kalóriatartalma lenne, persze attól még lehetne hasznos, ott vannak az élelmi rostok...
A kölest miért kell keményíteni? Bocs, kíváncsi fajta vagyok s a mienken nem érzem, hogy túl puha lenne, ha megfelelő mennyiségű vízzel megfelelő ideig főzöm.
Komolyan fogom a fejem,hogy mennyi hülyeségeteket hordanak össze az emberek a gyakorin, főleg a fogyókúra témakörben. Célszerű lenne inkább csak fogyinak hívni, jobban tükrözné az itt lévő állapotokat.
Nem baj ha valaki nem tud valamit, de kész tényként mondani valamit ami nem úgy van azért az marha vicces :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!