Mitől lehet a karfiol keserű?
Figyelt kérdés
Rakott karfiolt csináltam. Külföldi karfiolt vettem. Úgy csináltam, ahogy szoktam. De olyan keserű, h ehetetlen2018. jan. 25. 16:52
1/6 anonim válasza:
Valamivel együtt tárolhatták,arra gondolni sem merek,hogy esetleg a permetezés.
2/6 A kérdező kommentje:
Pedig sós vízben főztem és fehér volt, nem volt rajta barna folt. A sok vegyszerre gondolok én is
2018. jan. 25. 17:24
4/6 anonim válasza:
Ha öreg, akkor a szaga is nagyon erős főzés közben, szúrós, és kemény is, és megfőve is más az állaga.
És még akkor is inkább erőteljes íze van, nem ehetetlenül keserű.
Ha tényleg ilyen durván keserű, inkább dobd ki, ne kockáztass!
Én aztán ritkán mondok ilyet, és ha mégis, annak oka van!
Annyi szeméttel lehet találkozni, hogy én már semmin nem lepődnék meg. Simán megmérgezheted magad.
5/6 anonim válasza:
Nem hagytad túl sokáig a főzőlében, mikor levetted a gázról?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem. Sokszor csinálok ilyet. Rutinos vagyok. Judo támogatás, sztm a vegyszer
2018. jan. 25. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!