Miért keserű az egyik fajta oliva szűz olaj (olasz), míg a másik nem (görög), holott az is szűz olaj? Ami keserű azt megehetem, vagy dobjam ki? Nem járt le a szavatossága egyiknek sem, most vettem mindkettőt.
Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 08:01
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem szűz, hanem extra szűz mindkettő.
2017. máj. 31. 09:36
2/3 anonim válasza:
Ez természetes hiszen az olasz olívaolajak karakteresebbek, mint a görög félék edd meg nyugodtan nem lesz tőle semmi bajod.
3/3 A kérdező kommentje:
Az jó, mert legalább nem kell kidobnom, köszi.
2017. jún. 5. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!