A 100 gramm tészta tápértékét hogyan kell értelmezni?
Figyelt kérdés
100 gramm tésztában ez meg ez van... de ezt hogy kell értelmezni? Hogy száraz állapotban 100 gramm, vagy amikor már kész a tészta úgy 100 gramm? Mert eléggé eltérő a súlyuk2017. dec. 17. 12:22
2/3 anonim válasza:
A tápértékek mindig a nyers élelmiszerre vonatkoznak. Ezért hiszik sokan, hogy pld. a pirítós nem hizlal úgy mint a fehér kenyér amiből készítik, merthogy csökken a tömege a távozó nedvesség miatt.
3/3 A kérdező kommentje:
értem, köszi az infót! :)
2017. dec. 17. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!