Mi a véleményetek a "Juhász pálcika" nevű virsliről?
Szerintünk a legfinomabb a juhbeles vírslik közül, a híres Füstli elbújhat mellette. Igen, virsli mert 50% felett van a hústartalma! :)
Összetevők:
67/% csirkehús, 3% sertéshús, 2% marhahús, ivóvíz,sertésbőr,burgonyakeményítő,étkezési só,növényi rost(burgonya),stabilizátorok,fokhagyma,fűszerek és fűszer kivonatok,só
Összetevők: csirke csontokról mechanikusan lefejtett hús 67%, ivóvíz, sertésbőr, burgonyakeményítő, sertéshús 3%, marhahús 2%, étkezési só, növényi rost (burgonya), stabilizátorok E250, E451, antioxidáns E316, aroma, fokhagyma, fűszerek és fűszer kivonatok. Só tartalom max 2,5%. Zsírtartalom max. 22%.
51% -tól nevezhető virslinek Ennek mindig is pálcika volt a neve egy hülye törvény miatt nem változtatták meg a bejáratott nevet. Nekem a kedvencem, bár van magasabb hústartalmú is, ízre állagra tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!