Ha megettem a műbélt a virsliről, tehát azt a műanyagot lehet tőle valami bajom?
placebo hatás szerűségbe vagy...bebeszéled magadnak, h ott van és érzed is...
de miért etted meg?
Tul eltem :D
Roviden: anyukam megfozte, nem szedte le rola csak a sajatjarol mert sietett munkaba, en lattam h lelett szedve es azt hittem mindrol. Ugyh csak nyugodtan beletettem a kiflimbe es hotdogot keszitettem belole. Nagyon nem latszott, meg nem is figyeltem, mert kozbe a kemia fuzetemet lapozgattam es azon jart az eszem ugyanis ma emelten erettsegiztem belole. :D Aztan siman megtudtam enni az volt a fura, h nagyon szomjas lettem es olyan volt mintha tul nagyokat harapnek, mintha tul sokat akarnek egyszerre lenyelnim elkezdett szurni a mellkasomba. Es nagyon gyorsan ettem, mert korgott a hasam.
Aztan egybol eszembe jutott h lehet rajta maradt es igen rajta maradt.
Aztan lehet h 6 ora elteltevel ahogy ezt kiirtam a tuneteim inkabb a masnapi kemia miatti izgulastol voltak, nem tudom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!