Melyik a legjobb forró csoki pálcika vagy por?
Figyelt kérdés
Melyik márkát szeretitek, és van esetleg egészségesebb formája is?
Vettem már többféle pálcikás verziót is.
2017. jan. 23. 11:07
1/10 anonim válasza:
A legjobb forrocsokit minőségi etcsokoladebol lehet csinálni. Minden deci tejhez 100gr, csoki és már kész is. Ha teszel bele egy kis vaníliát, még finomabb kész, pici kemenyitovel pedig sűrű is.
2/10 anonim válasza:
Milyen az a pálcikás? Én még nem láttam olyat.
3/10 A kérdező kommentje:
2017. jan. 23. 11:50
4/10 anonim válasza:
Még nem láttam, de kíváncsi vagyok rá. Hol lehet venni?
5/10 A kérdező kommentje:
Pl. a Culinaris boltban lehet Pesten, keress rá neten.
2017. jan. 23. 12:00
6/10 anonim válasza:
Lidl ünnepi kinálatában találhatot szeretük pálcikás volt.
7/10 anonim válasza:
1 dl tej mellé 100 gr csoki? :O
Napi 1 pohár kakaó mellett akkor garantált lenne az elhízás 1-2 hónapon belül :D
Mi ezt szeretjük egyébként:
8/10 anonim válasza:
7!
Nem kakaót kérdezett, hanem forró csokit. Annak pedig az a lényege, hogy csokibol van és nem kakaobol. Elhizni se fog tőle, mert épeszű ember ismeri a mérték szót és alkalmazza is. Te igyál kakaót mindennap, ha neked az jó. Ha viszont forró csokit akarsz, akkor csokit vegyél hozzá. Ez ilyen egyszerű
9/10 anonim válasza:
Ó basszus, tényleg, ezt benéztem. :D Látszik, hogy késő volt már.
Attól még elég durva az 1 dl tej-100 gr csoki. Persze biztos finom.
10/10 anonim válasza:
Ezt nevezik forró csokinak. 😁 Ha a tejet tejszínre cseréld, akkor meg ganache lesz belőle, ezt kihules után habbá is lehet verni, tökéletes torta töltelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!