Hol tudnék egészséges nassolnivalót beszerezni?
Gyümölcs, gyümölcssaláta
zabkása, cukrozatlan kakaópor, növényi tej (nem igényel hűtést)
olajos magvak pl. dió, kesu, mogyoró, mandula
Kedves kérdező!
Legközelebb fogalmazz pontosabban, mert így nagyon félreérthető a kérdés, látod, az 1-es válaszoló is bedőlt neki.
Te NEM egészséges nassolnivalót keresel (mert abba minden egészséges beletartozik, az 1-es válasz olajos magvai is, amik brutális energiabombák) hanem fogyókúrásat.
Tulajdonképpen sokkal inkább a fogyókúrák kategóriában kellett volna kérdezned, mivel az általad említett müzliszeletek is agyon vannak b-va cukorral.
Szóval ez konkrétan kalóriaszegény étrend, ami jó messze áll az egészségestől.
Gyümölcs, nyers zöldségek, natúr joghurt, kefir.
Minden nagyobb áruházban van bio termék, a
Bioboltokban is szívesen segítenek.
A krumpli nem hizlaló, a kalóriatöbblet hizlaló.
A müzliszelet nem tudom, mitől lenne kevésbé hizlaló, de persze kérdés, mivel laksz jól.
Nekem a szénhidrátok betesznek a fogyásomnak (úgyhogy a zöldségekkel is óvatosan bánok), az olajos magvak támogatják. Ez egyedi. Bár rengetegen fogynak zsírra alapozott étrenden, mivel az az emberek többségét jól laktatja s egyszerűen, jóllakottan tudnak így fogyni.
Én olajos magvat, sajtot, némi zöldséget alkalmaznék (persze mindegyiknél ügyelve a mennyiségre, mert nekem kell, sokat tudok enni), de ha a te étrended szénhidrátos, akkor neked lehet, hogy más kell.
Diákcsemege minden nagyobb boltban kapható (Földimogyoró, mazsola, mogyoró, kesudió, mandula keveréke)
A Lidl-ben szoktam venni. Kék csomagolása van.
De próbáld ki a gyümölcsöket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!