A fehér cukor vagy a szacharinos édesítöszer a kevésbé rossz?
Figyelt kérdés
Szeretnèk kevèsbè hìzlalòan ètkezni, viszont anyagilag nem tehetem meg, hogy pl.eritritet, vagy steviat vegyek, amikröl tudom, hogy valòban egèszsègesek ès alig van vagy egyàltalàn nincs bennük szènhidràt. Ezèrt kèrlek, segìtsetek, hogy a fehèr cukor es a szacharinos èdesìtö (ezek olcsòk) közül melyik a kevèsbè hìzlalò? Illetve az is èrdekelne, hogy a kettö közül melyik a kevèsbè egèszsègtelen?
Vàlaszaitokat elöre is köszönöm ès kèrlek, csak èrtelmes ès normàlis hangnemü vàlaszokat ìrjatok! Köszi!
2017. nov. 14. 08:07
1/2 anonim válasza:
A szacharinnal semmi baj a fémes ízén kívül, a legrégebben felfedezett édesítő még semmi mellékhatást nem bizonyítottak rá 100 év alatt, ja és kalóriamentes.
2/2 anonim válasza:
Én ki nem álhatom az édesítőszereket, így inkább nem használom, ha süteményt sütök, cukrot használok, csak keveset eszek belőle. Teába, kávéba, egyáltalán nem teszek.
Édesség helyett gyümölcsöt eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!