Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Annyira sokat eszek. Megoldas?

Annyira sokat eszek. Megoldas?

Figyelt kérdés

Allandoan zabalnek, komolyan. Egyszeruen kivanom az izeket, az etel allagat. Imadok enni. Terhes nem vagyok, mert ez evek ota igy megy.

2 orankent megehezek, ezt van, hogy csak nasival, de van hogy rendes kajaval tudom megoldani, attol fugg dolgozok-e epp, vagy otthon vagyok, esetleg ugyeket intezek.

Ha szoszerint dugig eszem magam, akkor mar fel, legkesobb egy ora mulva leulepszik, es tudok siman ujra enni, de az nem torvenyszeru , hogy eszek is, csak erzem, hogy mar ferne.

Pl most ettem egy oraja tort krumplit pulykaszarnnyal, de mar ehes vagyok, megtudnek enni meg egy adagot.

Szerintem elegge gyorsan is emesztek, az innivalo is gyorsan atmegy rajtam. Kb fel ora alatt.

Nem is zavarna ez a dolog, csak belegondolok, hogy meg par ev, es elkezd lassulni az anyagcserem (21 vagyok) , mi van ha ez mind elkezd lerakodni.

Most egyaltalan nem latszik meg, hogy allandoan eszek. 172 cm vagyok es 57 kg.

Bmi index szerint korosan sovany.

Pedig nem vagyok sovany, csak vekony, derektol lefele pici zsirosabb, mint derektol folfele.

Mit tehetnek?

Egy peldanak ott az egeszseges etkezes. De tudom, hogy nem tudnek csirkemellen elni salataval, hisz nem er fol egy porkolttel. Es oszinten nem is akarok drasztikusan valtoztatni, mert tulsagosan szeretek ahhoz enni, hogy elhagyjam ezt.

Vagy valami bajom van egyebkent? Otletem sincs.

2017. nov. 13. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj el az orvoshoz és vizsgáltasd ki magad, mert az, hogy ilyen hamar megéhezel, lehet komolyabb anyagcserebetegség tünete.

Mellesleg a csirkemell salátával nem feltétlen egészséges, de úgy egész biztos nem, ha csak ezt akarnád enni folyamatosan.

2017. nov. 13. 18:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak peldakent irtam. Mert azert egeszen mas kategoria, mint egy majas kenyer, paprikas krumpli, melegszendvics.
2017. nov. 13. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyél kevesebbet.
2017. nov. 13. 18:59
 4/9 anonim válasza:
Nekem meg pont fordítva van, de nekem normálisak az arányok. Egy orvos tényleg nem ártana.
2017. nov. 13. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha óránként eszel, folyamatosan éhes vagy, és emellett nemhogy nem vagy túlsúlyos, de kórosan sovány... szerintem menj el orvoshoz minél előbb, ez így semmiképpen nem normális. Komoly bajok állhatnak a háttérben.
2017. nov. 13. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:

172/57 kiló NEM kórosan sovány.

Amúgy menj el orvoshoz, tükrözésre, allergiavizsgálatra, férgesség megnézésére.

2017. nov. 13. 20:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Irtam, hogy a bmi index SZERINT korosan sovany.

2017. nov. 13. 20:44
 8/9 Mansour ***** válasza:

Én is így voltam, aztán 30 év felett megemberesedtem, és ezzel együtt elkezdtem kevesebbet enni. Nem azért, hogy fogyjak, hanem egyszerűen nem kívántam már annyi kaját. Aztán pár év múlva fogytam valamennyit, de a kajaszint maradt, sőt a kor előrehaladtával kicsit még kevesebbet eszem.

20-on éves koromban rosszul voltam, ha éhes voltam és nem ehettem. Most már nem, fél napig is bírom kaja nélkül.

2017. nov. 14. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok és én is ugyanígy vagyok ezzel mint te, csak az a baj, ha nem eszek annyit amennyit szoktam rögtön lefogyok sajnos.:( én pedig szeretném megtartani a súlyom, amit nagy nehezen sikerült elérnem (60kg volt, csak sajnos most 55 a legutóbbi fogyás miatt :() 173 cm vagyok egyébként. :D
2017. nov. 16. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!