Nagy butaságot csináltam?
Figyelt kérdés
Mostanában szoktam venni fügét, felszeletelem és csak a piros húsát eszem meg. A zöldes belső részt meg a héját nem.
Nagy pazarlás? Most olvastam hogy meg lehet enni az egészet úgy ahogy van.
Ráadásul szerintem nem olcsó.
2017. okt. 30. 19:01
1/7 anonim válasza:
Igen, ha érett akkor nagyon finom az egész gyümölcs úgy ahogy van, héjastul. Nem értem, miért olyan drága amúgy. Anyukámnál van egy nagy fügebokor, sok vizet igényel az igaz, de azon felül semmi különös nem kell neki és egy nyáron át kétszer is terem rengeteget.
2/7 A kérdező kommentje:
Még csak nem is gondoltam, hogy az egész ehető.
2017. okt. 30. 19:48
3/7 anonim válasza:
Én is, úgy, a bokorról tolom magamba. Érett, akkor mindenestül,nagyon finom.
4/7 Mansour válasza:
"egy nyáron át kétszer is terem rengeteget"
Te jó ég, hol laktok, vagy milyen helyen van ez a bokor?
Nálunk elég napos helyen van, de csak pici éretlen fügék vannak rajta még mindig! (igaz, hogy elég kicsi még a bokor, 2-3 éves)
5/7 anonim válasza:
Bp dombosabb része. Itt is sok nap éri, de ez már egy öregebb bokor, min 20-25 éves, és kb akkora mint egy kisebb szoba. Ilyenkor már a harmadik adag termés van rajta, de ez már nem érik be a hideg miatt. Viszont van aki a zöld fügéket elteszi savanyúságnak, mint a kisdinnyéket szokták.
6/7 anonim válasza:
Ahol én lakok, mindenki, napos, szélvédett helyre ülteti és többször terem, ha már van pár éves.
7/7 anonim válasza:
Nagyon finom éretten, nem kell kikanalazni, mint a gránátalmát :)Sertés szűzpecsenyébe töltve, baconba burkolva, sajtmártással, krumplifánkkal egyenesen mennyei eledel.(hirtelen eszembe jutott ez a kedvenc receptem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!