S. O. S nagy butaságot csináltam, van kiút?
Jó pár hónapja elcseréltem a telefonomat, azzal a tudattal, hogy a másik is vásárolt telefon, nem előfizetéses. 1 hónapja letiltották az egészet, hívni nem tudnak, és én sem tudok. Az a baj, hogy a jófogáson, akivel felvettem a kapcsolatot ez ügyben, az üzenetek törlődtek. A szolgáltatónál valószínűleg meg tudják mondani, hogy ki vette előfizetésben. Tanúk voltak, nekem is, neki is.
Járt már valaki esetleg így? Vagy tudna valaki segíteni?
"A szolgáltatónál valószínűleg meg tudják mondani, hogy ki vette előfizetésben."
Mivel nem vagy hatóság, nem mondják meg neked.
" Tanúk voltak, nekem is, neki is."
Ez sem változtat rajta.
"1 hónapja letiltották az egészet, "
Megteheti, joga van hozzá hogy nem fizeti, veled nem áll szerződésben, te sem a szolgáltatóval, ami a készüléket illeti. Ugyanis a tulajdonjog nem téged illet, hanem a szolgáltatóval szerződő felet, attól függetlenül hogy cseréltetek. Hiszen ez az ügylet jogilag semmis, a cserepartnered nem rendelkezhetett a cseréhez szükséges tulajdonjoggal.
" hívni nem tudnak, és én sem tudok. "
Ez a te privát problémád.
"Járt már valaki esetleg így?"
Sokan szívták már meg hozzád hasonlóan és nem te voltál az utolsó.
" Vagy tudna valaki segíteni?"
Egy pszichiáter segíthet feldolgozni.
"igen, garantálja h nem fogják tiltani a xy számú telt! "
Ilyen alapon azt is írhatná hogy garantálja hogy télen nem fog esni a hó. És ha esik, akkor sem követelhetnél rajta semmit.
a készülék sem működik azt is letiltották?
én akkor bevinnél egy GSM-be, ügyes szakember talán meg tudja oldani hogy használható legyen másik kártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!