Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S. O. S nagy butaságot csinált...

S. O. S nagy butaságot csináltam, van kiút?

Figyelt kérdés

Jó pár hónapja elcseréltem a telefonomat, azzal a tudattal, hogy a másik is vásárolt telefon, nem előfizetéses. 1 hónapja letiltották az egészet, hívni nem tudnak, és én sem tudok. Az a baj, hogy a jófogáson, akivel felvettem a kapcsolatot ez ügyben, az üzenetek törlődtek. A szolgáltatónál valószínűleg meg tudják mondani, hogy ki vette előfizetésben. Tanúk voltak, nekem is, neki is.

Járt már valaki esetleg így? Vagy tudna valaki segíteni?

2016. okt. 14. 15:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#17 hiába nagy cég, ha a kisgsm boltban megváltoztatják az IMEI-t akkor annyi neki, csak imei alapon tudnak tiltani de az uj imeit nem tudják.
2016. okt. 15. 09:03
 22/26 anonim ***** válasza:
21-es, direkt megérdeklődtem egy függetlenítést vállalótól, hogy tudnak-e hálózati tiltással kezdeni valamit, a válsz NEM. Há-há-há!
2016. okt. 15. 12:49
 23/26 anonim ***** válasza:

21-es, most komolyan, miért írtok hozzá olyanhoz, amiről fogalmatok sincs? Hány éves vagy? Mióta van mobilod? Hány telefonod volt eddig?

Én 37 éves vagyok, 22 éve(!) van mobilom, ez idő alatt volt vagy 15 készülékem. Voltál már életedben telefont függetleníteni, vagy próbáltál, érdeklődtél?

Te egy 22-24 éves gyerek lehetsz, még szinte nem is éltél, amikor nekem már rádiótelefonom volt. És velem vitatkozol?!

2016. okt. 15. 13:01
 24/26 anonim ***** válasza:

"21-es, direkt megérdeklődtem egy függetlenítést vállalótól, hogy tudnak-e hálózati tiltással kezdeni valamit, a válsz NEM. Há-há-há!"

Így igaz.

Csak te kevered a szezont a fazonnal.

IMEI cseréről volt szó, olvasd el. Nem ugyanaz mint a függetlenítés. Ezt is megkérdezheted.

Há-há-há!

2016. okt. 15. 13:02
 25/26 anonim ***** válasza:

"Nem tudsz olvasni, ba.romarcú? Há-há-há! "

De, elolvastam mit írtál. Megkérdezted a függetlenítést vállalótól hogy tud-e valamit kezdeni a hálózati tiltással, és azt válaszolta hogy nem. Ilyen alapon nagyanyám se tud vele mit kezdeni, vagy a sarki zöldséges. De ettől függetlenül más meg tudja csinálni. Na nem rád gondoltam ...

Persze ettől nem azt várom hogy megértsd, csak mások számára szeretném világossá tenni, akik olvasni is tudnak.

Nem akartalak megbántani, tudom hogy nem tehetsz róla.

2016. okt. 15. 15:14
 26/26 anonim ***** válasza:
Na, ki tudja megcsinálni! Mutass egy helyet, okostojás, ne csak a levegőbe beszéljél!
2016. okt. 15. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!