Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy butaságot csináltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy butaságot csináltam, most így mi lesz ezek után?

Figyelt kérdés
Volt egy férfi, akit nagyon kedveltem, aki nagyon tetszett nekem, akire nagyon felnéztem, úgy éreztem, hogy én is tetszem neki. Többen is mondták, hogy igen. Minden nap bókolt, viccelődve, hol komolyan, figyelt engem. Miveé jóideje kerülgettük egymást, gondoltam odaállok elé, elébe megyek és rákérdezek, akar e tőlem valamit, mert ő komolyan érdekel engem, tetszik nekem. Aztán közölte velem, hogy túl idős hozzám... (24/l, 33/f)....
2017. aug. 31. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az,hogy szerinte túl idős hozzád,abban hol vagy te hibás? Vagy rosszúl értettem valamit?
2017. aug. 31. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ez valóban butaság volt. Ilyet kérdezni így konkrétan, hogy akar-e tőled valamit, és így feltárni a saját érzéseidet, ezt sohasem szabad. Nőként pláne nem. Ha egy férfi akar tőled valamit komolyan, azt tudatni fogja. Persze lehet jelezni finoman neki hogy kedveled a társaságát, sőt még ártatlan közös programot is fel lehet vetni, de ha erre sem lép, akkor hagyni kell, nem szabad tovább menni. Most már semmit sem tudsz tenni, ezt elszúrtad. Tanulj belőle, és kegközelebb ne kövess el ilyen csacsiságot...
2017. aug. 31. 07:39
 3/7 anonim ***** válasza:
97%

#2: hülyeség. Ezt a nyomorult, elavult passzív szerepet sulykolni a lányokba/nőkbe nagyon káros. Aki érett, felnőtt ember, az képes kifejezni, hogy mit gondol, mit érez, nem csak átnyomja a másikra az összes felelősséget és hagyja, hogy történjenek vele a dolgok. Akár férfi, akár nő.

>"Jajj, de ezzel elijeszti a férfiakat, nekik igenis kell, hogy vadásszanak, nem fogják tisztelni, ha így kiadja magát..."

Nem. A férfiak értelmesebbje értékeli, ha van annyi önállóság egy nőben, hogy vállalja magát.

Kérdező: mit értékelsz butaságnak abban, amit csináltál? Szerinted mit kellett volna inkább csinálnod?

2017. aug. 31. 07:53
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg 2-esnek igaza van, és te tévedsz 3-as. Épphogy nem passzív a csaj, ha még programot is ajánlhat, csak ne tárulkozzon ki érzelmileg. Egyik félnek sem jó, ha kitárulkozik ilyen téren az ismerkedés elején. Amikor már összejöttek, akkor lehet sok mindent mondani egymásnak az érzelmekről, de azzal indítani, vagy az érzelmek kinyilvánításával megpróbálni elérni hogy hátha a másik is érezni fog valamit irántam, no ez butaság. Ez nem így működik.
2017. aug. 31. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:

#4: eh, igazad van. Szerintem sem jó ötlet nagy vallomásokkal túl korán odaállni, mert felesleges döntéshelyzetbe kényszerítjük a másikat. De nem igazán tudom megállapítani a kérdés alapján, hogy megérett-e már a helyzet a továbblépésre, meg hogy a kérdező megfelelően kommunikált-e. Lehet, hogy nem.

Én inkább az első hozzászólására haraptam, amiért a totális "női" passzivitást javasolta, amit én nem tudok elfogadni. Talán nagyjából érthető, hogy mi a különbség a két dolog között.

2017. aug. 31. 11:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Én úgy éreztem a helyzet alapján, hogy már régóta kerülgettük egymást, és mivel áthelyeztek, ezért már nem lesz probléma az, hogy egy helyen dolgozunk, tehát most kell lépni valamelyikünknek. Mivel ő előtte is célozgatott, de konkrétan nem mondott ki semmit, ezért úgy gondoltam, ha már benne nincs annyi bátorság, akkor én közlöm vele, hogy tetszik nekem. Ennyi történt igazából, azt még hozzátettem, hogy szívesen megismerném. Alap helyzetben én sem vallok soha így, mert szerintem sem nőies meg felnőttes, de most úgy éreztem, ez a helyes. Nem akartam feleslegesen álomba ringatni magam, reménykedni, tiszta vizet akartam önteni a pohárba. Úgy látszik, én voltam a tökösebb.
2017. aug. 31. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
játszadozott veled, nem kell minden ilyesmit komolyan venni, igazából örülj, hogy elmondta neked ezt, sokan nem tették volna meg.
2017. aug. 31. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!