A makréla vagy a hering finomabb?
De gustibus non est dispotandum!
(Az izlés nem vita tárgya.)
.
Az árat az előfordulás gyakorisága és a feldolgozáshoz szükséges munka/energia is erősen befolyásolja.
Az pedig, hogy neked (vagy bárki másnak) mi a finom és mi az undorító, a szokás, a tudat határozza meg.
(Sokaknak finom az, amit tudva meg nem ennének, de ha nem tudják mit esznek, finomnak tartják.)
A makréla finomabb.
A Lidl-ben kapható nekem a legfinomabb, az összes általam kóstolt makréla konzerv között.
Stallone vagy Schwarzi a menőbb?
Ízlésről nem vitázunk.
mindkettő borzalmas szar
riomare tonhalat vegyél
Több mindentől is függ. Pl. találkoztam már keményebb húsú heringgel is, de általában a hering szokott puhább húsú lenni (nem annyira száraz mint a makréla).
Amit tudok neked javasolni, hogy az ALDIban lehet kapni hering konzervet (vigyázz, van több féle is).
Na olyat vegyél, ami 200grammos és különböző szószokkal ízesítik (mexikói, curry, mustár).
350Ft, ha akciós akkor 300Ft.
Ezek nagyon finomak, nem sima paradicsomos vagy olajos (makrélából csak ilyet kapsz).
Régebben csak makrélást ettem, de ezek jobban ízlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!