2/10 Trafó1 válasza:
Mazsola szőlőből ami viszont mint ahogy az első is írta, mazsola bokron terem.
aztán fognak és a zacsi bokorról szednek zacsit és beleteszik, majd a cimkebokorról felcimkézik.
A tarhonya még furcsább, mert ott nem mindegy mikor szedik a tarhonyát és hogyan szárítják.
3/10 anonim válasza:
A mazsolaszölöt leszüretelik, megaszalják.
4/10 anonim válasza:
Nem készül semmiből, az szőlőszem aszalva.
5/10 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam. Az még érdekes kérdés, hogy a kenyérre hogyan teszik rá a héját?
6/10 anonim válasza:
Aszalt szőlőszem, de van kifejezetten mazsolaszőlő fajta is.
7/10 Trafó1 válasza:
A kenyérre nem teszik hanem rászáll a héja.
8/10 Trafó1 válasza:
Már ha rászáll, bár az igen ritka, inkább csak veréb, de leginkább légy.
10/10 anonim válasza:
A mazsola leginkább magtalan – vagy legfeljebb egymagvú – szőlőfajták aszalt, illetve megaszalódott bogyója. Nedvességtartalma a friss gyümölcsének körülbelül a negyede.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!