Szerintetek, miből készül a por alakú, zacskós szőlőcukor?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne számunkra, mert szaharóz,és maltóz érzékenyek vagyunk.2017. márc. 30. 20:00
1/4 anonim válasza:
Ha szőlőcukor van ráírva, akkor annak elvileg glükoznak kell lennie.
4/4 anonim válasza:
Ha dextróz (dextrose), vagy glükóz (glucose) vagy szőlőcukor van ráírva, akkor okés és eheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!