Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért hiszi a legtöbb ember,...

Miért hiszi a legtöbb ember, hogy a fehérje egy veszélyes "szer"?

Figyelt kérdés

Nem rég elkezdtem a testépítést hobbi szinten,és ezzel párhuzamosan igyekszem tudatosabban és nagyobb odafigyeléssel kialakítani a táplálkozásomat. A rengeteg ipari szemetet felváltották a fehér húsok,friss zöldségek,rizs,túró,tojás és más egyéb hasznos táplálék. Mivel az étrendemet elég pontosan kicentiztem, ezért 100% whey proteinnel is egészítettem a fellépett hiányt.

Sajnos a munkahelyemen,amint meglátták a kezemben a protein shakert,már is jöttek a támadó jellegű kritikák. Volt aki szerint ezek veszélyes szerek,melyeket nem is szabadna forgalmazni,mások szerint a nők utálják a "felporozott" izmú pasikat,mert a macisabb alkatú férfi sokkal jobb. Volt aki szerint aki ilyeneket "szed" ( nem is fogyaszt ) annak kisebb lesz a férfiassága,és a lista csak folytatódik.

Tudom semmi jogom pálcát törni a társadalom étkezése fölött,de miért elfogadottabb megenni egy akkora hamburgert mint egy ember feje,felzabálni mellé fél kiló sült krumplit,ezt a végén leöblíteni fél liter kólával, emellett nyílt sisakkal harcolni minden fajta táplálékkiegészítő ellen?

2017. szept. 21. 01:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért, mert aki nem ért hozzá - és a többség nem, mert senki soha nem mondta el neki -, az sztereotípiák alapján gondolkodik erről. Amúgy erre ráerősít a csomagolás is, a különféle készítményeket mind neonzöld-fekete gumihordókban adják, nem az a benyomásom támad tőle, hogy az egészség forrásai :-)
2017. szept. 25. 00:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Sokan összekeverik a proteint a szteroidokkal.

Amúgy én csak a benne lévő adalékok, vegyi anyagok miatt aggódnék. Az elkészítésük során vegyi eljárásokat használnak. Kajában is kerülök minden adalékot, tartósítószert.

2017. szept. 25. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!