Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol lehet itthon Rubin csokolá...

Hol lehet itthon Rubin csokoládét kapni?

Figyelt kérdés

Itt ez a cikk ilyen csokit keresek:

[link]

A zürichi székhelyű Barry Callebaut kakaó- és csokoládékészítő cég szeptember 5-én bejelentette Sanghaiban bejelentette, hogy kifejlesztettek egy új típusú csokoládét. 80 évvel a fehér csokoládé elfogadása után, a keserű- és a tejcsokoládé mellé egy negyedik hivatalos kategóriát alkottak meg: a rubin csokoládét.

2017. szept. 12. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak most találták fel ezt a csokoládét, szerintem még várnunk kell rá jócskán, hogy itthon kapható legyen.

Külföldön sem lehet mindenhol kapni.

1 vagy fél év múlva talán hozzánk is megérkezik. :)

2017. szept. 12. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:

"Csak most találták fel ezt a csokoládét, "

Nekem is lehetett volna több eszem és utánaolvashattam volna mi is ez....

most találták fel.... 1944-ben a normandiai partaszálláskor az amcsi katonák ilyet kaptak a fejadag mellé--- 1944-ben...

aztán kihalt a dolog kb mert nem kellett a kutyának se kb

most meg újra "felfedezték" és feltalálták a melegvizet!!

2017. szept. 12. 15:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Utána kell nézni mi is ez a "ruby" kakaóbab... röviden a létező legalacsonyabb miőségű kakaóbab amivel valamirevaló gyár és termelő nem foglalkozik mert olyan gyenge...

olyan mint a kávénál a frank kávé van ezer éve de kell a francnak így alig lehet kapni

2017. szept. 12. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, és most 2017 van. Újra felfedezték, majd fel hypolják, és arany áron adják majd el, mert új dolog, kell a népnek, stb.
2017. szept. 13. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!