Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fehér csokoládét hogyan kell...

Fehér csokoládét hogyan kell házilag, itthon készíteni?

Figyelt kérdés

2014. szept. 8. 07:39
 1/4 akela70 válasza:
35%
Tejpor + margarin + cukor + csipetnyi só.
2014. szept. 8. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez mitől lesz csokolade???
2014. szept. 8. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2-es kérdése negyon jogos!

Vannak dolgok melyeket akár mennyire is törekszünk nem tudjuk elkészieni ha bele zöldülünk sem. Nincs a nyersanyag nincs a felszerelés, de mégjobban hiányzik a sok tudnivaló. Ezúttal, a tudnivaló, hogy a csokiban nem margarin van hanem kakaóvaj, és még egyszerü vajjal se helyetesithetö.

A fehércsoki EU alapján legalább 20% kakaóvajat és 14% száraz tejet, legalább 3,5% tejzsírt tartalmaz + a cukor.

2014. szept. 8. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért lehet házilag is - de mindenképpen kakaóvajból :)

[link]

Kakaóvaj vásárláshoz pedig ha beírod a google-ba, hogy étkezési kakaóvaj, fog kidobni találatokat.

Ne felejtsd el, hogy ÉTKEZÉSI kakaóvajat keress!

2014. szept. 19. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!