Fehér csokoládét hogyan kell házilag, itthon készíteni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 07:39
1/4 akela70 válasza:
Tejpor + margarin + cukor + csipetnyi só.
3/4 anonim válasza:
2-es kérdése negyon jogos!
Vannak dolgok melyeket akár mennyire is törekszünk nem tudjuk elkészieni ha bele zöldülünk sem. Nincs a nyersanyag nincs a felszerelés, de mégjobban hiányzik a sok tudnivaló. Ezúttal, a tudnivaló, hogy a csokiban nem margarin van hanem kakaóvaj, és még egyszerü vajjal se helyetesithetö.
A fehércsoki EU alapján legalább 20% kakaóvajat és 14% száraz tejet, legalább 3,5% tejzsírt tartalmaz + a cukor.
4/4 anonim válasza:
Azért lehet házilag is - de mindenképpen kakaóvajból :)
Kakaóvaj vásárláshoz pedig ha beírod a google-ba, hogy étkezési kakaóvaj, fog kidobni találatokat.
Ne felejtsd el, hogy ÉTKEZÉSI kakaóvajat keress!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!