Édességre vágyom de nincs itthon semmi! Mit egyek?
palacsinta
lekváros kenyér ha van lekvár
6-os! Annál egyszerűbb és finomabb nincs is! De már olyan régen ettem, hogy ez eszembe se jutott, csak a kakaópor.
Amúgy én még cukormázat szoktam összekeverni vízzel (olyat ami a zserbóra való), na az aztán elviszi az édes éhséget. :)
A tojássárgája kakaóval is jó, nyilván édesíteni azt is kell :) Még ha nem habos, akkor is finom, legalábbis én szeretem.
De nekem a mézes diótól kezdve rengeteg ilyenem van... Mazsolás dió, de akár diós vaj gyümölccsel... Olajos mag és mazsola mindig van itthon, tej pedig sosem, így ez nem tudom, mennyit segít a kérdezőnek. (A mazsola, olajos mag - főleg dió, a kedvencem -, opcionálisan kakaó összeaprítva s -keverve remek bonbon is, egy időben ezzel gyötörtem a kávédarálót, pedig az a mazsolát nem annyira szereti darálni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!