Kóstoltátok már a "huminsavas csokoládét"?
Logikusan végiggondolod, és rájössz, hogy "humbuk".
A gyümölcsök is tele vannak antiocidánsokkal, de azoktól még nem lehet lefogyni, ha magas a kalória bevitel.
A benne lévő huminsav ugye méregtelenit, ehhez ugye tudni kell mi is az a huminsav. Fogyaszt!!!
A benne lévő rostok miatt! Étkezés előtt fél órával két kocka egy pohar viz, a rostok megdagadnak ugy hat mint egy gyomorgyűrű! Tesztelt, bizonyitott és nekem is van, segithetek mindenben!
én rendeltem ebből a csokiból, egy nagyon szép dobozban kapsz 90 db, szinte lemezszerűen vékony ici-pici csokit, 77 euróért!!! semmilyen leírást nem tartalmazott a doboz, pl. hogy mikor kell enni belőle...vagy bármilyen más tájékoztatást..amit azért ennyi pénzért minimum elvárnék
az íze nagyon rossz, még a legolcsóbb étcsokinál is rosszabb, már megbántam hogy rendeltem, mert nagyon magas árért kapsz egy doboz íztelen terméket. Lehet hogy egészséges, bár önmagában biztos nem fogyaszt--ez mondjuk nevetséges is--gyomorgyürűnek nevezni is röhej, mert annyira kicsi talán 1-2 gramm 1 db sehogy sem tud megdagadni a gyomorban. Összességében ezen a pénzen 3 hónapig vehetsz bérletet az edzőteremben és 2-3 hétig simán fedezi az egészséges, fehérjedús, szénhidrátmentes étkezésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!