Mi a titka a vastag palacsintanak?
Dietasat szoktam bananbol meg ketto tojasbol de egyszerűen vekony es nem sül at. Miket tegyek hozza es mennyit?
17\l
Ha hagyományos palacsintáról lenne szó, azt mondanám, hogy minél sűrűbb a tészta, annál vastagabb lesz. De most megnéztem, ennél a receptnél csak banánt és tojást ír (meg fahéjat), ezek arányainak megváltoztatásával nem hiszem, hogy sokat lehet variálni, esetleg sima tojásos sült banánt kapsz végeredményül. :)
Szerintem mindenképp valamilyen liszt, vagy liszt helyettesítő anyag (más növényi liszt) kell bele, hogy sűrűbb legyen.
Igen olyan vastagra szeretném mint az amerikai :)
Akkor teszek bele 1 nagy banánt, 2 tojást, lisztet vagy tejet tegyek? És ezekhez az arányokhoz mennyi liszt vagy tej? Fagyasztott gyümülcsöt is szeretnék:)
Nekem viszonylag vastag szokott lenni, ha ilyen sok anyagot teszel egy serpenyőbe, képtelenség, hogy vékony legyen, igaz, nehezen sül át a vastag...
Nos, én olyan aránnyal csinálom, mint te, de a tied nekem túl rántottás, én 2 dkg rizslisztet is teszek bele, úgy nagyon jó. Tejet nem, az csak elhígítaná és sok liszt kéne bele, amitől nem lesz közel sem olyan ízes...
Bizonyára dióval is finom, csak más, mint rizsliszttel, a keményítőket semmi nem helyettesíti, attól lesznek tésztásak a tészták. Aki szereti a zabot, annak bizonyára azzal is jó, ízlés kérdése. Nekem az édes gyümölcsös sütikbe inkább a rizsliszt vált be.
Ezt én is próbáltam, de csak banános rántotta lesz belőle.
Lisztet, sütőport adj hozzá szerintem!
Én sima amerikai palacsinta tésztához hozzáadom a banánt és nagyon finom. Igaz, nem diétázom.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!