Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a titka a vastag palacsinta...

Mi a titka a vastag palacsintanak?

Figyelt kérdés

Dietasat szoktam bananbol meg ketto tojasbol de egyszerűen vekony es nem sül at. Miket tegyek hozza es mennyit?

17\l


2017. aug. 27. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Sűrűbb tészta kell, ne higítsd túl tejjel, vagy vízzel és ha gyümölcs is van benne, akkor lassú tűzön kell sütni, hogy átsüljön.
2017. aug. 27. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Ha arra az amerikai palacsintára gondolsz, akkor abba vaj és sütőpor is kell.
2017. aug. 27. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
38%

Ha hagyományos palacsintáról lenne szó, azt mondanám, hogy minél sűrűbb a tészta, annál vastagabb lesz. De most megnéztem, ennél a receptnél csak banánt és tojást ír (meg fahéjat), ezek arányainak megváltoztatásával nem hiszem, hogy sokat lehet variálni, esetleg sima tojásos sült banánt kapsz végeredményül. :)

Szerintem mindenképp valamilyen liszt, vagy liszt helyettesítő anyag (más növényi liszt) kell bele, hogy sűrűbb legyen.

2017. aug. 27. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen olyan vastagra szeretném mint az amerikai :)

Akkor teszek bele 1 nagy banánt, 2 tojást, lisztet vagy tejet tegyek? És ezekhez az arányokhoz mennyi liszt vagy tej? Fagyasztott gyümülcsöt is szeretnék:)

2017. aug. 27. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Nekem viszonylag vastag szokott lenni, ha ilyen sok anyagot teszel egy serpenyőbe, képtelenség, hogy vékony legyen, igaz, nehezen sül át a vastag...


Nos, én olyan aránnyal csinálom, mint te, de a tied nekem túl rántottás, én 2 dkg rizslisztet is teszek bele, úgy nagyon jó. Tejet nem, az csak elhígítaná és sok liszt kéne bele, amitől nem lesz közel sem olyan ízes...

Bizonyára dióval is finom, csak más, mint rizsliszttel, a keményítőket semmi nem helyettesíti, attól lesznek tésztásak a tészták. Aki szereti a zabot, annak bizonyára azzal is jó, ízlés kérdése. Nekem az édes gyümölcsös sütikbe inkább a rizsliszt vált be.

2017. aug. 27. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
71%

Ezt én is próbáltam, de csak banános rántotta lesz belőle.

Lisztet, sütőport adj hozzá szerintem!

Én sima amerikai palacsinta tésztához hozzáadom a banánt és nagyon finom. Igaz, nem diétázom.😀

2017. aug. 27. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!