Print05 kérdése:
Piacon frissen vásárolt sárgarépa íze nyersen rossz, kifejezetten sós jellegű volt, ill. pucolás után nem barnult meg a külseje, hanem friss piros színe maradt. Szép, vastag, egyenes répák voltak. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
2016. nov. 8. 13:43
1/3 anonim válasza:
Sós vízben mosták/áztatták, hogy friss,ress,ropogós legyen.
3/3 anonim válasza:
Cirmoscica,haj! A sos vizben áztatás ropogosan tartja? Mennyi idig? Mi a teljes eljárás? Köszönöm a tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!