Mivel tehetném finomabbá a nyers sárgarépát?
Amúgy napozás előtt kellene elfogyasztani, és, ahogy írták kis mézzel, citromlével teljesen finommá teheted.
De az is igaz, hogy lehet karotin kapszulát kapni, ha a színedet akarod szebbé tenni.
Azt is érdemes tudni, hogy nyersen ugyan a karotin beépül, de , pl az A vitaminból semmi sem hasznosul, mert csak zsírban oldódva értékesíti a szervezet.
Köszi, igen, a színem javítása lenne a lényeg. :)
"nyersen ugyan a karotin beépül, de , pl az A vitaminból semmi sem hasznosul, mert csak zsírban oldódva értékesíti a szervezet" ezt hogy érted? Ha nyersen eszem a répát, az nem jó az A-vitamin bevitelére?
#9
Persze ez ugy ertendo, hogy ha tudsz futyulni, akkor neked nem kellett sok sargarepat enned (mondjuk mint nekem) ahhoz, hogy megtanulj futyulni ... amibol az kovetkezik, hogy ha meg sem tudsz futyulni, akkor az azert van, mert/mivel nem szereted a sargarepat ezert nem is ettel annyit, ami mar megtanit futyulni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!