Melyik fajta mustárral érdemes keverni a majonézt, ha grillezett húsokhoz, kolbászhoz akarom mint szószt adni?
Figyelt kérdés
Virslihez szoktam a sima tubusos mustárt Hellmans majonézzel kavircolni, de grillezéshez talán valami jobbféle mustárral is próbálta valaki?2017. aug. 26. 08:08
1/4 anonim válasza:
Én olyannal szoktam amiben még vannak mustármag darabok. Az nagyon finom.
2/4 anonim válasza:
keverni, vagy készíteni? keverni bármilyennel.
készíteni csakis egyszerű, alapmustárral(ilyen az univer üveges) javasolt.
én azzal készítem, eddig bevált. a vásárolt majonézek köszönő viszonyban sincsenek az otthon készítettel.
szerintem.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Keverésre gondoltam, mustár és majonéz kb fele-fele arányú elegyére, ami jobb bármely sima mustárnál ha valaki nem szereti a túl markáns és savanyú mustárízt, viszont a majonéz önmagában (vagy neadjisten kecsappal keverve) túlságosan émelyítő irányba viheti a hús ízeit.
2017. aug. 26. 23:03
4/4 Mansour válasza:
Én legjobban a dijoni mustárt szeretem, de az angol sem rossz. Egyiket sem kavarnám majonézzel, különösen kolbász mellé nem. De ha a sima mustárt is túl töménynek találod magában, akkor ezeket még inkább annak fogod találni. Szóval ha már majonézzel kell kavarni, akkor leginkább valami jó minőségű dijonit ajánlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!