Büdös szalámi, száraz sajt a Sparból. Mit lehet tenni?
Vettem ma a Sparban borskérges szalámit és előredarabolt sajtot. A sajtot elvileg tegnap csomagolták, azonban a szélei el voltak színeződve, az állaga olyan volt, mintha műanyag lenne, csak legbelül a közepe volt sajt állagú, színű és ízű.
A szalámit felbontottam, a színe normál volt, először nem tűnt fel a bűze, mert mellette volt paradicsom, paprika, kávé. Az első harapás után éreztem, hogy fura íze van a szaláminak, de gondoltam csak a bors miatt, majd az ujjaimon megéreztem a bűzt: mintha tehéntrágyába nyúltam volna. Először nem tudtam honnan lett ilyen szaga, majd körbeszimatoltam mindent, és kiderült: a szalámi csomagolásából árad a bűz. Máskor is vettem már ilyen szalámit, akkor kellemes illata volt. Kidobtam az egészet a sajttal együtt, azonban így két óra elteltével érzem, hogy megfájdult a hasam. Ezzel a Sparral kapcsolatban egyébként elég rosszak a tapasztalataim: vásároltam már savanyú kakaót, savanyú joghurtot (1 mm-nyi szúrás volt a tetején, amit csak otthon vettem észre, feltehetően ezért romlott meg), a jégkrémeik olyan állagúak, mintha már egyszer kiolvasztották volna őket. Nemrég egy Magnum darabjaiban esett ki a csomagolásból kibontást követően.
Mit lehet tenni ilyen esetben? Bejelentsem őket vagy gyűjtsek bizonyítékot előtte (pl. fotókat)?
Bocs 22-es, de menthetetlenül ostoba vagy...
Nem tudok rá mit mondani. Én vettem az ecetes csirkét és blokkal együtt aznap este visszavittem. De persze feltételezzük, hogy itt mindenki lop csal hazudik, nyerészkedik. Csak tudod amikor a nagyapám a Lidl hústól e-coli fertózést kap és 3 hetes antibiotikum kúrára kényszerül 89 évesen, bizonyíthatóan attól a hústól hiszen én is megszagoltam akkor mi legyen?
Biztos mocskos szemétládák vagyunk aki direkt lejáratják az üzletet?
Soha semmiért nem hőzöngtem, de ha drága pénzért a családom egészségét teszik kockára akkor szót fogok emelni.
És a panaszkönyv után a Nébih jön.
Nem szeretném ha "nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy" effektus visszatérne még a mindennapi bevásárlás során is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!