Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Büdös szalámi, száraz sajt a...

Büdös szalámi, száraz sajt a Sparból. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Vettem ma a Sparban borskérges szalámit és előredarabolt sajtot. A sajtot elvileg tegnap csomagolták, azonban a szélei el voltak színeződve, az állaga olyan volt, mintha műanyag lenne, csak legbelül a közepe volt sajt állagú, színű és ízű.

A szalámit felbontottam, a színe normál volt, először nem tűnt fel a bűze, mert mellette volt paradicsom, paprika, kávé. Az első harapás után éreztem, hogy fura íze van a szaláminak, de gondoltam csak a bors miatt, majd az ujjaimon megéreztem a bűzt: mintha tehéntrágyába nyúltam volna. Először nem tudtam honnan lett ilyen szaga, majd körbeszimatoltam mindent, és kiderült: a szalámi csomagolásából árad a bűz. Máskor is vettem már ilyen szalámit, akkor kellemes illata volt. Kidobtam az egészet a sajttal együtt, azonban így két óra elteltével érzem, hogy megfájdult a hasam. Ezzel a Sparral kapcsolatban egyébként elég rosszak a tapasztalataim: vásároltam már savanyú kakaót, savanyú joghurtot (1 mm-nyi szúrás volt a tetején, amit csak otthon vettem észre, feltehetően ezért romlott meg), a jégkrémeik olyan állagúak, mintha már egyszer kiolvasztották volna őket. Nemrég egy Magnum darabjaiban esett ki a csomagolásból kibontást követően.

Mit lehet tenni ilyen esetben? Bejelentsem őket vagy gyűjtsek bizonyítékot előtte (pl. fotókat)?

2017. aug. 23. 13:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%

De minek vásárolsz ott, ha SZAR?

Menj máshová... ennyi, az a baj, hogy feleslegesen dühíted magad, mert nem fog történni semmi, max. ha mindig bejelented a NÉBIH-nek.

2017. aug. 23. 18:43
 22/31 anonim ***** válasza:
19%

"Netalántán te magad is egy Sparos dolgozó vagy, hogy az ecettel átmosott csirke egyéni probléma?"

Az ecetes csirkés kommentelő meg ki tudja már mennyi ideje tárolta a frigóba vagy fagyasztóba mikor már felhasználta, lehet 1 éve megvásárolta, utána meg köpköd a Sparra, hogy miért nem volt jó az csirke 3 év múlva is. xd

A kakaód meg ... le volt járva a szavatossága vagy nem (?) ha ilyen dolgokat nem nézel meg akkor hova, minek, milyen hivatalba akarsz menni panaszra ? Menj vissza egyszer a Sparba add ott elő magad aztán keress másik boltot, Lidl-t, Aldi-t, Tescot és vásárolj ott. Nem is értem, hogy egy ilyen mint te miért vásárol a Sparba ha ennyire elégedetlen.

2017. aug. 23. 18:51
 23/31 A kérdező kommentje:
22. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de te igazán ügyefogyott vagy. A szavatossága egyik terméknek sem volt lejárva. Elárulnád nekem, hogy hova járjak másik boltba? A legközelebbi másik bolt min. fél órára van, mert ebben a nyomorult kerületben csak Spar és Spar meg a drága éjjel nappalik vannak mindenhol. Ilyen szempontból talán mégis csak jobb egy szar 8. kerület.
2017. aug. 23. 19:08
 24/31 anonim ***** válasza:
90%
Átcsomagolják a sajtot én már láttam az Alleban található Intersparban. Szalámi régi lehetett. Visszavinném mind a kettőt számlával a kézben.
2017. aug. 23. 19:58
 25/31 anonim ***** válasza:
93%
A legjobb Spar a Mom Parkban az Interspar, ott nem mernek ilyet eladni mert döntő többségben gazdag és befolyásos emberek vásárolnak a környék miatt.
2017. aug. 23. 20:02
 26/31 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező ! Nálad romlott meg. Ilyen melegbe most mit csodálkozol ezen ? Nézelődsz, beszélgetsz, mire hazaérsz vele (hűtés nincs) felforr mint agyvíz.
2017. aug. 23. 20:03
 27/31 A kérdező kommentje:

25. A MOM Parkos Spar a másik Spar, amit említettem, hogy hozzám másodikként az van a legközelebb. Sajnos ott meg, mint írtam a legutóbbi három vásárlás során azt tapasztaltam, hogy a zöldségeket, gyümölcsöket, péktermékeket a legyek lepték, paradicsomot akartam venni, de mindegyik már puha, aszlott volt. A gyümölcsök eddig mindig éretlenek voltak, a barack kő kemény, a banán meg rendszerint zöld. Ott viszont látszik egyértelműen, ha valami még nem jó vagy már nem jó, így meg sem veszem. Felvágottat mindig a csemegepultból veszek, sonkát vagy szalámit, azonban a párizsin láttam, hogy a szélük meg volt barnulva, bár gondolom azok eleve annyira rossz minőségűek, hogy gyorsan romlanak.

A sajtokkal ott pl. sosem volt gond, illetve a jobbfélékből ki van rakva az egész "sajttömb" és kérni is lehet, hogy szeljenek személyre szabott méretet frissen. Szóval valóban jobb egy fokkal, de a péktermék, zöldség, gyümölcs részleg kerülendő.

2017. aug. 23. 20:39
 28/31 A kérdező kommentje:
Befolyásos embereket meg még nem láttam ott, de a nyugdíjasok mindig hemzsegnek :D
2017. aug. 23. 20:42
 29/31 anonim ***** válasza:
90%
MOm Parkban jó a Brót pékség onnan vegyél pékterméket. Hidd el más Spar sokkal rosszabb mint a Momos. Pesten csak alsóbb színvonallal lehet találkozni.
2017. aug. 23. 20:42
 30/31 anonim ***** válasza:
60%
Bírók, állami cégvezetők, ügyvédek. Nem ismered őket és nem ismered őket fel. Jó sokan vannak, mondjuk ezek már nyugdíjas korosztály. Befolyáson ne Berkire gondolj.
2017. aug. 23. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!