Büdös szalámi, száraz sajt a Sparból. Mit lehet tenni?
Vettem ma a Sparban borskérges szalámit és előredarabolt sajtot. A sajtot elvileg tegnap csomagolták, azonban a szélei el voltak színeződve, az állaga olyan volt, mintha műanyag lenne, csak legbelül a közepe volt sajt állagú, színű és ízű.
A szalámit felbontottam, a színe normál volt, először nem tűnt fel a bűze, mert mellette volt paradicsom, paprika, kávé. Az első harapás után éreztem, hogy fura íze van a szaláminak, de gondoltam csak a bors miatt, majd az ujjaimon megéreztem a bűzt: mintha tehéntrágyába nyúltam volna. Először nem tudtam honnan lett ilyen szaga, majd körbeszimatoltam mindent, és kiderült: a szalámi csomagolásából árad a bűz. Máskor is vettem már ilyen szalámit, akkor kellemes illata volt. Kidobtam az egészet a sajttal együtt, azonban így két óra elteltével érzem, hogy megfájdult a hasam. Ezzel a Sparral kapcsolatban egyébként elég rosszak a tapasztalataim: vásároltam már savanyú kakaót, savanyú joghurtot (1 mm-nyi szúrás volt a tetején, amit csak otthon vettem észre, feltehetően ezért romlott meg), a jégkrémeik olyan állagúak, mintha már egyszer kiolvasztották volna őket. Nemrég egy Magnum darabjaiban esett ki a csomagolásból kibontást követően.
Mit lehet tenni ilyen esetben? Bejelentsem őket vagy gyűjtsek bizonyítékot előtte (pl. fotókat)?
De minek vásárolsz ott, ha SZAR?
Menj máshová... ennyi, az a baj, hogy feleslegesen dühíted magad, mert nem fog történni semmi, max. ha mindig bejelented a NÉBIH-nek.
"Netalántán te magad is egy Sparos dolgozó vagy, hogy az ecettel átmosott csirke egyéni probléma?"
Az ecetes csirkés kommentelő meg ki tudja már mennyi ideje tárolta a frigóba vagy fagyasztóba mikor már felhasználta, lehet 1 éve megvásárolta, utána meg köpköd a Sparra, hogy miért nem volt jó az csirke 3 év múlva is. xd
A kakaód meg ... le volt járva a szavatossága vagy nem (?) ha ilyen dolgokat nem nézel meg akkor hova, minek, milyen hivatalba akarsz menni panaszra ? Menj vissza egyszer a Sparba add ott elő magad aztán keress másik boltot, Lidl-t, Aldi-t, Tescot és vásárolj ott. Nem is értem, hogy egy ilyen mint te miért vásárol a Sparba ha ennyire elégedetlen.
25. A MOM Parkos Spar a másik Spar, amit említettem, hogy hozzám másodikként az van a legközelebb. Sajnos ott meg, mint írtam a legutóbbi három vásárlás során azt tapasztaltam, hogy a zöldségeket, gyümölcsöket, péktermékeket a legyek lepték, paradicsomot akartam venni, de mindegyik már puha, aszlott volt. A gyümölcsök eddig mindig éretlenek voltak, a barack kő kemény, a banán meg rendszerint zöld. Ott viszont látszik egyértelműen, ha valami még nem jó vagy már nem jó, így meg sem veszem. Felvágottat mindig a csemegepultból veszek, sonkát vagy szalámit, azonban a párizsin láttam, hogy a szélük meg volt barnulva, bár gondolom azok eleve annyira rossz minőségűek, hogy gyorsan romlanak.
A sajtokkal ott pl. sosem volt gond, illetve a jobbfélékből ki van rakva az egész "sajttömb" és kérni is lehet, hogy szeljenek személyre szabott méretet frissen. Szóval valóban jobb egy fokkal, de a péktermék, zöldség, gyümölcs részleg kerülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!