Milyen liszt állaga, íze hasonlít a legjobban a finomított búzaliszthez? (reform konyha)
Figyelt kérdés
Amerikai palacsintát szeretnék sütni, próbáltam zabpehelyliszttel, és nem is lett rossz igazából, de valahogy mégsem azt az állagot kapom, amit már vagy 100 videóban láttam.. :/2017. aug. 6. 13:27
1/1 anonim válasza:
Az állagot nem tudom, de ízre semmi nem hasonlít hozzá, rengeteg dolgot kipróbáltam, de nem. Fura, hogy egy szimpla kis semleges gabona mennyire jobb ízt ad, mint az alternatíváinak a zöme... Nekem a gluténmentes lisztek keverése vált be a legjobban. A csak zab szerintem borzalmas, a legtöbb esetben, de én nem szeretem a zabízt. A rizsliszt iszonyatosan sivár. De keverve őket s még ezt-azt hozzárakva elmegy. De nem lesz olyan, mint búzaliszttel.
Persze van olyan ízlésű ember, aki nem érzi ennyire a különbséget, mindent zabliszttel készít és boldog vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!