Mit gondoltok mennyibe kerül feltölteni a kamrát,
felszerelni a háztartást?
Figyelt kérdés
Tudom ez mindenkinél màs, igény szerint eltérő, de a teljesen alap dolgokra gondolok, ami természetes hogy van otthon. Most költözünk külön a pàrommal, és kívàncsi vagyok ki mit gondol. A kiló sótól a mosogatószerig, fűszerekig minden kell. Tészta, tej, olaj, cukor, wc papír stb. Egyszóval minden ami kell. Nekem van egy kb szàm a fejemben, de nagyon eltér a véleményünk a pàrommal, ő sokallja. Úgy szàmoljunk, hogy semmiből sem a legdràgàbbat vesszük!
Fogod magad, és csinálsz egy online bevasarlolistat a Tesco oldalán és már meg is latod
2017. jún. 26. 20:21
2/32 anonim válasza:
Fogsz egy papirt, leültök és összeszámoljátok.
2017. jún. 26. 20:26
3/32 anonim válasza:
Én 40-50 ezret gondolok. Aztán majd alakul , nem kell mindent egyszerre hanem folyamatosan kell feltölteni.
2017. jún. 26. 20:33
4/32 A kérdező kommentje:
Első köszi, ez nagyon jó ötlet! Meg a többieknek is. Esetleg valami tuti tipp hol érdemes megvenni mindent? Ti melyik üzletbe mennétek?
2017. jún. 26. 20:47
5/32 anonim válasza:
Ez most tökre attól függ, mi kellene és mennyi időre.
nekem pl. lisztből elég 3 kiló egy évre, cukorból 2 is. Olívaolajból és egyéb olajakból összesen sem kell több 3-4 liternél.
A romlandó termékeket mint a tej nem számolnám ide, az a heti bevásárlás.
2017. jún. 26. 20:51
6/32 anonim válasza:
Online azt hiszem csak a tescoban van. Én ott készítenék egy bevásárlólistát, kinyomtatnám majd elmennék a Lidlbe/Aldiba (itt pl. az egyszerű alaptermékek általában jóval olcsóbbak), Auchanba és mindenhol azt venném meg, ami olcsóbb, mint a listán van, ha a spórolás a szempont. Ami nem volt olcsóbb sehol, megjelölném és megrendelném online :)
Lehet, hogy így 2 helyett 4 óra megy rá, de elég sokat lehet rajta spórolni.
2017. jún. 26. 20:54
7/32 anonim válasza:
Szerintem max 30-35 ezerből simán megáll egy kétszemélyes háztartásban, és akkor ebben már a tésztaszűrőtől egy alap edénykészletig is minden benne van. Szereltem már fel különköltöző gyerekem háztartását.😀
Tisztítószerek, tisztálkodószerek, felmosó, alufólia min 5ezer, de ha normálisat akarsz, akkor inkább 15
2017. jún. 26. 21:24
9/32 A kérdező kommentje:
Az edények, konyhai cuccok, meg minden màr szerencsére megvan, ez sem volt egy olcsó mulatsàg, màr "csak" az alap kamra, hűtő, tisztító és tisztàlkodàsi szerek vannak hàtra. Én 60 ezerre saccoltam. A sok kis aprósàgból szerintem simàn összejön, mert tényleg egy full üres hàzba költözünk. A pàrom szerint sok, de mondjuk ő férfi létére nem igazàn van tisztàban a hàztartàssal meg az àrakkal. Eddig haza adott otthon x10ezret és abból volt hol lakni, meleg, tiszta ruha és főtt kaja. Kezdőként én sem vagyok persze tisztàban mindennel, ezért érdekel a tapasztaltabbak véleménye.
2017. jún. 26. 21:26
10/32 anonim válasza:
Amúgy, ha van ikea a környéketeken ott is érdemes bevásárlólistát csinálni, ráadásul ott az apróságok elég olcsók
Ill az eurofamily us jó árban, ha tisztítószer kell
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!