Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit gondoltok mennyibe kerül...

Mit gondoltok mennyibe kerül feltölteni a kamrát, felszerelni a háztartást?

Figyelt kérdés
Tudom ez mindenkinél màs, igény szerint eltérő, de a teljesen alap dolgokra gondolok, ami természetes hogy van otthon. Most költözünk külön a pàrommal, és kívàncsi vagyok ki mit gondol. A kiló sótól a mosogatószerig, fűszerekig minden kell. Tészta, tej, olaj, cukor, wc papír stb. Egyszóval minden ami kell. Nekem van egy kb szàm a fejemben, de nagyon eltér a véleményünk a pàrommal, ő sokallja. Úgy szàmoljunk, hogy semmiből sem a legdràgàbbat vesszük!

#kamra #konyha #hàztartàs #bevàsàrlàs
2017. jún. 26. 20:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
79%
Fogod magad, és csinálsz egy online bevasarlolistat a Tesco oldalán és már meg is latod
2017. jún. 26. 20:21
 2/32 anonim ***** válasza:
Fogsz egy papirt, leültök és összeszámoljátok.
2017. jún. 26. 20:26
 3/32 anonim ***** válasza:
Én 40-50 ezret gondolok. Aztán majd alakul , nem kell mindent egyszerre hanem folyamatosan kell feltölteni.
2017. jún. 26. 20:33
 4/32 A kérdező kommentje:
Első köszi, ez nagyon jó ötlet! Meg a többieknek is. Esetleg valami tuti tipp hol érdemes megvenni mindent? Ti melyik üzletbe mennétek?
2017. jún. 26. 20:47
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez most tökre attól függ, mi kellene és mennyi időre.

nekem pl. lisztből elég 3 kiló egy évre, cukorból 2 is. Olívaolajból és egyéb olajakból összesen sem kell több 3-4 liternél.

A romlandó termékeket mint a tej nem számolnám ide, az a heti bevásárlás.

2017. jún. 26. 20:51
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Online azt hiszem csak a tescoban van. Én ott készítenék egy bevásárlólistát, kinyomtatnám majd elmennék a Lidlbe/Aldiba (itt pl. az egyszerű alaptermékek általában jóval olcsóbbak), Auchanba és mindenhol azt venném meg, ami olcsóbb, mint a listán van, ha a spórolás a szempont. Ami nem volt olcsóbb sehol, megjelölném és megrendelném online :)

Lehet, hogy így 2 helyett 4 óra megy rá, de elég sokat lehet rajta spórolni.

2017. jún. 26. 20:54
 7/32 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem max 30-35 ezerből simán megáll egy kétszemélyes háztartásban, és akkor ebben már a tésztaszűrőtől egy alap edénykészletig is minden benne van. Szereltem már fel különköltöző gyerekem háztartását.😀
2017. jún. 26. 20:57
 8/32 anonim ***** válasza:
58%

Attól függ, mi az igény,

Normális edényekből lábos, öntöttvas serpenyő , acél serpenyő, szószos edény, szakácskés, filézőkés, hámozó, étkészlet ill evőeszközök kb 120 ezer

Ugyanez kínaiban 30 ezer

Luxuscikkben meg kb 300ezer

Alap fűszerek, liszt, olaj 3000

Többi napi bevásárlás

Tisztítószerek, tisztálkodószerek, felmosó, alufólia min 5ezer, de ha normálisat akarsz, akkor inkább 15

2017. jún. 26. 21:24
 9/32 A kérdező kommentje:
Az edények, konyhai cuccok, meg minden màr szerencsére megvan, ez sem volt egy olcsó mulatsàg, màr "csak" az alap kamra, hűtő, tisztító és tisztàlkodàsi szerek vannak hàtra. Én 60 ezerre saccoltam. A sok kis aprósàgból szerintem simàn összejön, mert tényleg egy full üres hàzba költözünk. A pàrom szerint sok, de mondjuk ő férfi létére nem igazàn van tisztàban a hàztartàssal meg az àrakkal. Eddig haza adott otthon x10ezret és abból volt hol lakni, meleg, tiszta ruha és főtt kaja. Kezdőként én sem vagyok persze tisztàban mindennel, ezért érdekel a tapasztaltabbak véleménye.
2017. jún. 26. 21:26
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy, ha van ikea a környéketeken ott is érdemes bevásárlólistát csinálni, ráadásul ott az apróságok elég olcsók

Ill az eurofamily us jó árban, ha tisztítószer kell

2017. jún. 26. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!