B.zoltán73 kérdése:
Pálinkát ( alma ) milyen fahordóban érdemes érlelni? Kell e bármi egyebet csinálni, mint feltölteni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 3. 17:22
1/3 anonim válasza:
Tölgyfa, eperfa hordóban szoktak pálinkát érlelni.
2/3 anonim válasza:
A fahordó adhat neki egy aranysárga színárnyalatot, ha nem volt még sokat használva, és kellő ideig érlelődik benne.
Másik variáció, hogy üvegballonban érleled, aszalt alma ágyon. Ilyenkor nem csak plusz színt, de plusz gyümölcsös ízt is kap a pálinkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!