Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit gondoltok mennyibe kerül...

Mit gondoltok mennyibe kerül feltölteni a kamrát, felszerelni a háztartást?

Figyelt kérdés
Tudom ez mindenkinél màs, igény szerint eltérő, de a teljesen alap dolgokra gondolok, ami természetes hogy van otthon. Most költözünk külön a pàrommal, és kívàncsi vagyok ki mit gondol. A kiló sótól a mosogatószerig, fűszerekig minden kell. Tészta, tej, olaj, cukor, wc papír stb. Egyszóval minden ami kell. Nekem van egy kb szàm a fejemben, de nagyon eltér a véleményünk a pàrommal, ő sokallja. Úgy szàmoljunk, hogy semmiből sem a legdràgàbbat vesszük!

#kamra #konyha #hàztartàs #bevàsàrlàs
2017. jún. 26. 20:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
50%
10 liter olaj meg 10-13 kiló tészta amit itt valaki írt egy normál háztartásban olyan 2 évre elég.
2017. jún. 28. 18:58
 32/32 anonim ***** válasza:

Ez teljesen attól függ,milyen étkezési szokásaitok vannak,hányszor szeretnél főzni 1 héten stb...Itt amilyen mennyiségeket írtak,számomra néhány elképesztő...

Nem modom,hogy full egészségtudatosak vagyunk,de igyekszem odafigyelni...

A másik,hogy ezt a bespájzolok több kiló lisztet,cukrot,ezt manapság nem értem...minden nyitva van hazafelé,mint ahogy írtad,van többféle bolt is a közeletekben...Én 1 héten 2x max. 3 szor megyek boltba,a 3. ált.a piac vasárnaponként a tél kivételével.Én személy szerint nagyon szeretem a Lidlt szinte csak itt vásárolunk,de mindenkinek más jön be...

Ha nekem kéne feltöltenem a kamrát első körben ezeket venném..

Tisztítószer...mindenből 1db v. flakon...sztem felesleges felhalmozni,mert ha nem pazarolsz,1 hónapig biztos kitart,de zstem több ideig is.

-mosogatószer,szivacs

-wc tisztító

-fürdő tisztító

-vízkő oldó

-ált. felmosó

-antibakteriális törlőkendő(pult törlésre)

-mosószer

-öblítő

-kézmosó

papír termékek:Kéztörlő,alufólia,folpack,wc papír,pzs

És a kaja:

Mi tésztásak vagyunk,így nálunk 2-3 féle tészta van itthon,de csak 1-1 csomaggal.

-liszt 1kg

-cukor 1kg

-só 1 zacsi

-zsemlemorzsa 1 zacsi

-valamilyen rizs,bár mi nem nagyon eszünk mostanában

-tojás

1 olaj ( mi nem nagyon eszünk olajat-kacsa v.libazsírt használok,mert jobb az étel íze és kevesebb kell belőle,ráadásul egészségesebb-de nálunk is van)

nálunk van xilit is ill jó minőségű kakaópor

Fűszerek:bors,pirospaprika ez a kettő alap,a többi attól függ mi az ízlésed és mit szoktál főzni te tudod...

nálunk van még itthon,szerecsendió,majoránna,kapor,petrezselyem,

bazsalikom,fahéj,vaníliás cukor,sütőpor,instant élesztő

ezek szerintem alap cuccok..és ebből sem használsz el 1 főzésre 1 zacskót,felesleges sokat venni.

Aztán a hűtőbe "napi" cikkeket,te tudod mit szerettek...

Véleményem szerint normális minőséggel,30e ft körül kijössz...

Mi hárman vagyunk,2 felnőtt és egy 9 éves.Minden hétvégén főzök mást a két napra,amiből ált hétfő vacsira is marad.Hét közben se időm se energiám rá,de nem is igényeljük,megoldja mindenki maga,a lányunk meg ugye eszik a suliban.39/n

2017. jún. 29. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!