Mit gondoltok mennyibe kerül feltölteni a kamrát, felszerelni a háztartást?
Ez teljesen attól függ,milyen étkezési szokásaitok vannak,hányszor szeretnél főzni 1 héten stb...Itt amilyen mennyiségeket írtak,számomra néhány elképesztő...
Nem modom,hogy full egészségtudatosak vagyunk,de igyekszem odafigyelni...
A másik,hogy ezt a bespájzolok több kiló lisztet,cukrot,ezt manapság nem értem...minden nyitva van hazafelé,mint ahogy írtad,van többféle bolt is a közeletekben...Én 1 héten 2x max. 3 szor megyek boltba,a 3. ált.a piac vasárnaponként a tél kivételével.Én személy szerint nagyon szeretem a Lidlt szinte csak itt vásárolunk,de mindenkinek más jön be...
Ha nekem kéne feltöltenem a kamrát első körben ezeket venném..
Tisztítószer...mindenből 1db v. flakon...sztem felesleges felhalmozni,mert ha nem pazarolsz,1 hónapig biztos kitart,de zstem több ideig is.
-mosogatószer,szivacs
-wc tisztító
-fürdő tisztító
-vízkő oldó
-ált. felmosó
-antibakteriális törlőkendő(pult törlésre)
-mosószer
-öblítő
-kézmosó
papír termékek:Kéztörlő,alufólia,folpack,wc papír,pzs
És a kaja:
Mi tésztásak vagyunk,így nálunk 2-3 féle tészta van itthon,de csak 1-1 csomaggal.
-liszt 1kg
-cukor 1kg
-só 1 zacsi
-zsemlemorzsa 1 zacsi
-valamilyen rizs,bár mi nem nagyon eszünk mostanában
-tojás
1 olaj ( mi nem nagyon eszünk olajat-kacsa v.libazsírt használok,mert jobb az étel íze és kevesebb kell belőle,ráadásul egészségesebb-de nálunk is van)
nálunk van xilit is ill jó minőségű kakaópor
Fűszerek:bors,pirospaprika ez a kettő alap,a többi attól függ mi az ízlésed és mit szoktál főzni te tudod...
nálunk van még itthon,szerecsendió,majoránna,kapor,petrezselyem,
bazsalikom,fahéj,vaníliás cukor,sütőpor,instant élesztő
ezek szerintem alap cuccok..és ebből sem használsz el 1 főzésre 1 zacskót,felesleges sokat venni.
Aztán a hűtőbe "napi" cikkeket,te tudod mit szerettek...
Véleményem szerint normális minőséggel,30e ft körül kijössz...
Mi hárman vagyunk,2 felnőtt és egy 9 éves.Minden hétvégén főzök mást a két napra,amiből ált hétfő vacsira is marad.Hét közben se időm se energiám rá,de nem is igényeljük,megoldja mindenki maga,a lányunk meg ugye eszik a suliban.39/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!