Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit gondoltok mennyibe kerül...

Mit gondoltok mennyibe kerül feltölteni a kamrát, felszerelni a háztartást?

Figyelt kérdés
Tudom ez mindenkinél màs, igény szerint eltérő, de a teljesen alap dolgokra gondolok, ami természetes hogy van otthon. Most költözünk külön a pàrommal, és kívàncsi vagyok ki mit gondol. A kiló sótól a mosogatószerig, fűszerekig minden kell. Tészta, tej, olaj, cukor, wc papír stb. Egyszóval minden ami kell. Nekem van egy kb szàm a fejemben, de nagyon eltér a véleményünk a pàrommal, ő sokallja. Úgy szàmoljunk, hogy semmiből sem a legdràgàbbat vesszük!

#kamra #konyha #hàztartàs #bevàsàrlàs
2017. jún. 26. 20:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem sok a 60ezer, bár én nem tartok itthon 600 féle alapanyagot meg 50 féle takarítószert. 30ezer.
2017. jún. 26. 21:41
 12/32 anonim ***** válasza:
20%

szószos edény...

Az mi a bánatos franc?

2017. jún. 26. 21:47
 13/32 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó, a szószos edény egy kis átmérőjű (16 cm), általában fedő nélküli lábas, aminek van egy kis öntő "csőre":

pl.: [link]

2017. jún. 26. 22:43
 14/32 anonim ***** válasza:
39%
Nélkülözhetetlen egy háztartásban.
2017. jún. 26. 22:49
 15/32 anonim ***** válasza:
54%
Nem nélkülözhetetlen, de aki sokszor készít szószos ételeket annak praktikus lehet. Annyira relatív, hogy mi nélkülözhető meg mi nem az. Ami nélkülözhető lenne viszont, az a kötekedésed mások főzési szokásaival vagy háztartása felszereltségével kapcsolatban :)
2017. jún. 26. 22:52
 16/32 anonim ***** válasza:
19%

100 ezerből már elég jól fel tudnám szerelni a kamrát... 10 ezer teára vagy olajos magra lazán elmehet egyszerre egyeseknél, nálam pl. simán. Most vettünk édesítőt, az is 10000 fölött volt és mi még csórók is vagyunk, de az azért kell. Feltankolok kókuszzsírral, az is 8-10 ezer... Most vettem pirospaprikát is, 4 ezer... Kakaóporból is rengeteg fogy s minőségi kell...

A fűszerekre rengeteg elmehet, ha sok egzotikus fűszert használtok.

Ha nem kicsike adagokat veszel abból, ami úgyis gyorsan fogy, akkor nagy összegek jöhetnek ki még akkor is, ha szegény vagy és igyekszel spórolni, amin tudsz.

A 60 ezer az teljesen OK összeg, az sem tart iszonyú sokáig, de azért egy időre fel lehet szerelni a házat.

2017. jún. 26. 23:13
 17/32 anonim ***** válasza:
38%

"Normális edényekből lábos, öntöttvas serpenyő , acél serpenyő, szószos edény, szakácskés, filézőkés, hámozó, étkészlet ill evőeszközök kb 120 ezer

Ugyanez kínaiban 30 ezer

Luxuscikkben meg kb 300ezer "

LOL. Nem egy Michelin-csillagos étterem séfjének kell bevásárolni.:D

2017. jún. 27. 00:51
 18/32 anonim ***** válasza:
91%

"100 ezerből már elég jól fel tudnám szerelni a kamrát... 10 ezer teára vagy olajos magra lazán elmehet egyszerre egyeseknél, nálam pl. simán. Most vettünk édesítőt, az is 10000 fölött volt és mi még csórók is vagyunk, de az azért kell. Feltankolok kókuszzsírral, az is 8-10 ezer... Most vettem pirospaprikát is, 4 ezer... Kakaóporból is rengeteg fogy s minőségi kell...

A fűszerekre rengeteg elmehet, ha sok egzotikus fűszert használtok. "

Kétszemélyes háztartásba?:D Teában fürödtök, és kókuszzsírral mostok hajat, vagy mi? Rengetegszer főzök pl. ázsiai kaját, de fűszerből nem kell fél vödör, halszószt, osztrigaszószt stb. is használok, de abból se kell több hektó.

2017. jún. 27. 00:57
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi extrát nem akarsz, nem szarvasgombával és angus marhával akarod teletömni a fagyasztót és nem háborús időkre bespájzolni, akkor két főre 50 ezer szerintem bőven elég.
2017. jún. 27. 01:57
 20/32 A kérdező kommentje:
Nyilvàn nem szarvasgombàból akarok bevàsàrolni :D Csak minden alapból venni, hogy ne kelljen főzés közben pl cukorért leugrani a boltba, hanem ezek legyenek megtalàlhatók a kamràban. Valószínű valamit úgyis elfelejt az ember, ez kivédhetetlen, csak ne wécézés utàn döbbenjek rà, hogy nincs wc papírunk, mert ugye ezt otthon természetesnek veszi az ember. A közelünkben van egy nagy tesco, auchan, penny, aldi, lidl. Szerintetek hol jàrnànk jobban a vàsàrlàssal?
2017. jún. 27. 06:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!