Milyen íze van a bárányhúsnak (sütve, főzve)?
Figyelt kérdés
Még soha nem ettem bárányt. Olyat hallottam, hogy nem túlzottan jó, hogy a fattyúhoz hasonlították.2017. júl. 1. 21:47
1/4 anonim válasza:
Én imádom a báránypörit.
Akkor finom,ha szinte csak szín hús.
2/4 anonim válasza:
Faggyúja csak az öreg birkának van. A fiatal bárányből készült ételek nagyon finomak.
3/4 anonim válasza:
Fattyút még nem kóstoltam, a faggyú az idősebb jószágnak van, báránynak kevésbé. Ettől függetlenül kicsit másként kell elkészíteni, mint a többi -megszokottabb- húsfélét.
Ha jól van sütve-főzve -nem, sajnos nem tudom a módját-, akkor a birkából is nagyon finom étel tud lenni.
Épp' van bárányom...
4/4 anonim válasza:
Ha faggyús a birka és jól van fűszerezve, nagyon finom a pörkölt belőle. A birkacombot egészben szoktam megsütni, miután bespékeltem füstöltszalonnával és fokhagymával.Báránynak nincs semmi mellékíze !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!