Csak én gondolom ezt a csokiról?
Hello!
A táblás csokik 5 "törést" tartalmaznak, azaz 5×3 kockát.
Letörünk két sort, mit látunk? Még nem ettük meg a felét sem, még ehetünk.
Letörjük a harmadik sort, mit látunk? Már alig maradt, ezt a kicsit meg nem pakolásszuk.
Csak szerintem van benne pszichológiai csapda, hogy többet fogyasszunk belőle?
Pszichológiai témához is beírhattam volna...
Önuralom kérdése a dolog, semmi más.
Nekem egy tábla általában 4-5 napra elég, pedig én imádom az édességet és a csokit, csak épp nem zabálok fel ültő helyemben egy egészet (alkatomból adódóan mondjuk, tehetném).
Igazad van, de most a könnyen befolyásolható emberekre gondoltam. Nálam sincs gond vele, mert nekem az 1 egység az 1 tábla, ha 100 kocka lenne is bezabálnám azt a havi 1-et és ha egyben lenne öntve, akkor is.
De én ebben a teóriámban mindenképp látni vélek logikát.
A kérdezőnek nem az volt kérdése, hogy hány "törés" után gyakoroljon önuralmat vagy hány db kocka után mondja, hogy elég.
Csak megkérdezte, hogy mi a véleményünk erről a teóriáról.
Kérdező: Most, hogy így felvetetted, érdekesnek találom :) Elképzelhető, hogy van benne valami, mert minden konteó nélkül jegyzem meg, bizony sok helyen próbálnak befolyással hatni a vásárlási, evési szokásainkra.
Bár most nincs előttem egy tábla csoki sem, de szívesen letesztelném :D
Egyáltalán nem befolyásol abban, hogy mennyit eszem.
Ez csak valami mentegetőzés, hogy miért eszel meg egy egész táblával?
6-os, 7-es: Imádom, amikor névtelenül vagdalkóznak a hozzád hasonló nethuszár Pistikék. Eddig azért nem válaszoltam, mert pont kondiban voltam. :D Szóval ha lövöldözni akarsz, takarodj el szépen céllövöldébe. :)
Szóval páran megértették a kérdést, páran meg csak e-péniszt növelni használják ezt az oldalt (is).
Arra lettem volna kíváncsi, hogy csak én látok-e benne "összeesküvés-elméletet"?
Azoknak azért köszönöm, akik felfogták a tartalmát a kérdésemnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!