Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Csak én gondolom ezt a csokiról?

Csak én gondolom ezt a csokiról?

Figyelt kérdés

Hello!

A táblás csokik 5 "törést" tartalmaznak, azaz 5×3 kockát.

Letörünk két sort, mit látunk? Még nem ettük meg a felét sem, még ehetünk.

Letörjük a harmadik sort, mit látunk? Már alig maradt, ezt a kicsit meg nem pakolásszuk.

Csak szerintem van benne pszichológiai csapda, hogy többet fogyasszunk belőle?

Pszichológiai témához is beírhattam volna...

2017. jún. 27. 16:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%

Önuralom kérdése a dolog, semmi más.

Nekem egy tábla általában 4-5 napra elég, pedig én imádom az édességet és a csokit, csak épp nem zabálok fel ültő helyemben egy egészet (alkatomból adódóan mondjuk, tehetném).

2017. jún. 27. 16:38
 2/16 A kérdező kommentje:

Igazad van, de most a könnyen befolyásolható emberekre gondoltam. Nálam sincs gond vele, mert nekem az 1 egység az 1 tábla, ha 100 kocka lenne is bezabálnám azt a havi 1-et és ha egyben lenne öntve, akkor is.

De én ebben a teóriámban mindenképp látni vélek logikát.

2017. jún. 27. 16:49
 3/16 Dzseri ***** válasza:
74%
kérdező szerinted, hogyan kéne a táblás csokit felosztani?
2017. jún. 27. 16:57
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Én nem gondolom így. Inkább úgy, hogy megettem 3 kockát, többet nem ehetek ma.
2017. jún. 27. 17:05
 5/16 anonim ***** válasza:
55%

A kérdezőnek nem az volt kérdése, hogy hány "törés" után gyakoroljon önuralmat vagy hány db kocka után mondja, hogy elég.

Csak megkérdezte, hogy mi a véleményünk erről a teóriáról.

Kérdező: Most, hogy így felvetetted, érdekesnek találom :) Elképzelhető, hogy van benne valami, mert minden konteó nélkül jegyzem meg, bizony sok helyen próbálnak befolyással hatni a vásárlási, evési szokásainkra.

Bár most nincs előttem egy tábla csoki sem, de szívesen letesztelném :D

2017. jún. 27. 17:14
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

Egyáltalán nem befolyásol abban, hogy mennyit eszem.

Ez csak valami mentegetőzés, hogy miért eszel meg egy egész táblával?

2017. jún. 27. 18:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak te.
2017. jún. 27. 18:49
 8/16 anonim ***** válasza:
64%
Azt feltételezed, hogy az emberek általában szabad-nem szabad alapon esznek. Szerintem többen vannak, akik se nem elhízottak, se nem testképzavarosak, se nem olyan krónikus betegek, amivel diétázniuk kellene.
2017. jún. 27. 19:25
 9/16 A kérdező kommentje:

6-os, 7-es: Imádom, amikor névtelenül vagdalkóznak a hozzád hasonló nethuszár Pistikék. Eddig azért nem válaszoltam, mert pont kondiban voltam. :D Szóval ha lövöldözni akarsz, takarodj el szépen céllövöldébe. :)

Szóval páran megértették a kérdést, páran meg csak e-péniszt növelni használják ezt az oldalt (is).

Arra lettem volna kíváncsi, hogy csak én látok-e benne "összeesküvés-elméletet"?

Azoknak azért köszönöm, akik felfogták a tartalmát a kérdésemnek. :)

2017. jún. 27. 19:42
 10/16 A kérdező kommentje:
Jaj, ne hisztizz már, nem tudsz észérveket sorakoztatni a jellemzésed mellé, szóval inkább cssssss :D Tudod, a találgatás és tényközlés között marha nagy különbség van, de áhhh... úgysem érted, ahogy látom... Feladom.
2017. jún. 27. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!