Emlékeztek a régi 6 cikkelyes körsajtra? Ami sokkal vastagabb is volt, mint a mostani 8 cikkelyesek, és ami a leglényegesebb, sokkal finomabb volt. Vagy csak én gondolom így?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 23:09
3/8 anonim válasza:
Ahová a nyugati élelmiszeripari technológiák betették a "lábukat", ott csökken a természetes alapanyag aránya és nő a különböző adalékoké. A hagyományosan ismert ízek és állagok erősen megváltoztak, de nyilván sokkal gazdaságosabb a termelés.
4/8 anonim válasza:
Igen sokkal jobbak voltak, egy evésre valók éppen.De már a régi rendszerben is volt majdnem mindegyikből 6-illetve 8 cikkelyes. Ugyanúgy 200 gr-os egy dobozzal, csak éppen 8 mini van benne.
Anno legalább 30 féle kördobozos sajtot lehetett kapni, volt választék, de most... ?
5/8 anonim válasza:
Emlékszem, sokkal finomabb és keményebb volt, ez a mostani, lágy, kenhető, nagyon vacak, meg sem bírtam enni.
6/8 anonim válasza:
Nekem a mostaniak ízlenek jobban, főleg a nevető tehenes francia, a régiek ki voltak száradva sokszor. A kockasajtba régen csak a szemetet tették bele - úgy hallottam. Hulladékhasznosító volt.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Hát a kiszáradással kapcsolatban, bocs, de érdemes megnézni az összetevőket, mert sok ömlesztett sajtba ragasztóanyagot tesznek, hogy ne töredezzen. Cellulózt, vagy ilyesmit.
Manapság onnan ismerszik meg a természetes sajt, hogy képes töredezni, mert nincs benne ragasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!