Miért lukas a sajt?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt sajt szeletelés közben gondolkodtam el rajta. Nem arról van szó, hogy nem tetszik, mert igazán bejön, de szeretném tudni, miért ilyen.2017. jún. 21. 14:29
2/3 anonim válasza:
Szén-dioxidot pukizó baktériumok miatt.
3/3 Trafó1 válasza:
Vásárlói megtévesztés, már a középkorban rájöttek, hogy a vevők nagyobb darab sajtot veszik meg , még ha az súlyban kevesebb is, ezért elkezdtek lyukakat körbe önteni sajttal, sajnos ez a szemlélet már részévé vált az életünknek, lásd habszivacs, pille cukor, stb szerencsés véletlen, hogy a tévéknél leszoktak erről az átverésről bár tudtommal az egyszerűbb szállítás miatt és most már tényleg csak laposan adják a tévéket nem úgy mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!