1/10 anonim 



válasza:





A bakteriumok, amik miatt sajt lesz a tejbol (eloflora), "kiragjak"
2/10 anonim 



válasza:





Nem úgy, a lyukak köré öntik a hig sajtot.
5/10 anonim 



válasza:





Te még nem hallotál a sajtkukacokrol?
6/10 anonim 



válasza:





Vannak emberek, akiknek az a munkája, hogy a tömör sajtba lyukakat vájjanak. Sajtlyukasztók.
7/10 kriszpo 



válasza:





Köztudott, hogy minden egér szereti a sajtot. De ha esetleg nem lenne a közelben egér, akkor a baktériumok elintézik.
8/10 anonim 



válasza:





A sajtkukacok pukija dundorodik belül a sajtban.
[Amúgy a baktériumok által termelt gázbuborékok...]
9/10 anonim 



válasza:





Gázbuborékok termelődnek, de a sajt túl sűrű ahhoz, hogy a felszínre jussanak így egy szabályos gömb alakú lyuk keletkezik.
10/10 anonim 



válasza:





Megkülönböztetünk erjedési lyukat, valamint röglyukat. Az elsőt valóban az erjedés során képződő gázok okozzák, míg a második (apró, lapított lyukak) a technológiai hiba folytán keletkezik, melyet hosszadalmas lenne itt leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!