Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Börtönben milyen ételek és...

Börtönben milyen ételek és italok vannak? Napi 3 étkezés van?

Figyelt kérdés
Nem készülök oda, csak kíváncsi vagyok :-)
2017. jún. 19. 17:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szar. Egy ismerős bent van szintén a kozmában. 120 kg ment be 4 hónap alatt lement 91 re. 1 hétből 8 nap rizs van jó esetben kapsz mellé valami ehetőt.
2017. jún. 20. 14:57
 12/13 anonim ***** válasza:
38%

Nekifutottam. Továbbra is az jön le, hogy a szegény elítélteket kéne sajnálni az egészségtelen életmód miatt. Miért is? Nem ok nélkül vannak ott.

Kis hülyeségért meg továbbra sem csuknak le senkit 5 évre, maximum ha pl. visszaeső. De akkor megint csak megérdemli, tessék tanulni a hibákból.

A "persze ha engem rabolt ki, megérdemli a büdös kölyke" mondatból meg akárhogy erőlködöm, tökre az jön le, hogy amíg te nem éled át, addig nem is tartod jogosnak a büntetést. Az utolsó mondatodat (ha a fiammal történne meg) esetleg valóban félreérthettem. Most sem tudom eldönteni, arra gondolsz-e, hogy kirabolják a fiadat vagy ő rabol ki másokat és bekerülve a börtönbe, leépül. Ha ezt félreértettem, elnézést kérek. A véleményem többi részét azonban továbbra is fenntartom. Te meg úgy látom, nem tudsz észérvekkel cáfolni, csak hárítasz. Mondd el, hol értettem félre, hogy legközelebb ne forduljon elő, hogy igazságtalanul támadok (bár megjegyzem, szövegértésből fakadó vitám nem sűrűn van, de persze most könnyen lehet, hogy ez történt)

2017. jún. 20. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Elmondom hogy akár egy baleset okozásért is bekerülhetsz. Azért ez bárkivel megtörténhet. Mindenki azt hiszi hogy luxus van a börtönbe mert megnéz 1 tv müsort. De annak a valósághoz semmi köze.
2017. jún. 20. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!