Szeretitek a mozzarellát?
Figyelt kérdés
Mivel szoktátok fogyasztani, melyik márkát részesítitek előnyben és miért ?2017. ápr. 1. 20:03
1/9 anonim válasza:
Minden mozzarellát szeretek. A tömbös reszelhető változatot tésztára, pizzára. Persze a bivalymozzarella a legjobb, de azt ritkán eszem, pedig vannak olasz rokonaim. Mezei, könnyen beszerezhető márkák közül, ha a zacskósakat veszem, a Szarvasit és a Zottot szeretem. Leginkább paradicsommal és bazsalikommal, olivaolajjal ezsem a legsűrűbben, de szeretem a a Nigellás bundáskenyérben tölteléknek, de ez utóbbit a brutál laktató nehézsége miatt ritkán eszem. Salátákba is szoktam tenni természetesen, rántani nem szoktam ezt sem, mondjuk nagyjából semmit sem, mert nem szeretem a panírozott, olajban sült cuccokat.
2/9 anonim válasza:
Nekem a Szarvasi jött be eddig a leginkább.Főleg olyankor szoktam enni mikor fogalmam nincs,h mit egyek.Paradicsomot bacont meg fekete olajbogyót szoktam enni hozzá.
3/9 anonim válasza:
A Szarvasiból szoktam venni a laktózmentes változatot.
Általában salátához, paradicsomszószos tésztához, pizzához szoktam felhasználni.
4/9 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert szerintem totál mindegy, hogy mihez esszük, olyan, mintha ott sem lenne . Tehát ez szerintem egy olyan sajt, aminek semmi íze . Bármilyen fajtát, bármilyen minőségi terméket vettem egyiknek sem volt sem íze sem illata ... Dísznek jó a többi kaja mellé ...
De cáfoljátok meg, ha nem így van :)
2017. ápr. 1. 23:19
5/9 anonim válasza:
Nem értek egyet.. Nincs karakteres, tolakodó íze, de ettől még van egy nagyon jellemző bukéja, én imádom.. Tésztára, pizzáta, zöldségfasírtba kötőanyagként tökéletes.
6/9 anonim válasza:
2-es vagyok.Tényleg nincs valami karakteres ízük,de azért egy kicsi van nekik.Asszem,h emiatt eszem olyankor,mikor nem tudom,h mit egyek.De volt aki azt mondta,h csak azért szereti,mert olyan gumis állaga van,de ízét ő sem nagyon érez.
7/9 anonim válasza:
Karakteres íze az eredeti, bivalymozzarellának van. Nohát, arra minden mondható, csak az nem, hogy íztelen, sok köze nincs is a tehéntejes változatokhoz, csak kábé annyi, mint a szórófejes parmezánnak az igazihoz. Ha gondolod, kóstold meg azt, érdemes. A legkevésbé ízesek valóban ezek a zacskósok, de én így is szeretem, van egy nagyon jellemző zamata, friss és könnyű. Múltkorjában találtam az egyik élelmiszerboltban tömbös,kimérve kapható változatból egy nagyon finom szintén olasz fajtát(teljesen baráti áron), sajnos nem emlékszem a nevére, azt reszeltem a házi készítésű pizzára. Teljesen másképp sült rá és lett egy nagyon jól azonosítható, lágy, de karakteres íze, hihetetleneül finom lett tőle a pizza, ezentúl csak olyat reszelek rá, remélem legközelebb is találok. Sokkal közelebb állt így az ízvilága a pizzámnak az eredetihez.
8/9 anonim válasza:
A bivalymozzarellának van íze, az utánzatoknak nincs. Azt kell enni.
9/9 anonim válasza:
MO-on csakis tehéntejből készítenek mozzarellát, ami nem is hasonlítható az eredeti bivalytejből készülthöz.
Ezt, csak az tudja, akinek volt módja összehasonlítani a termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!