Melyek legdivatosabb édességek?
Tudom, érdekesen hangzik a kérdés, de oka van. Egy hátrányos helyzetű, 14 éves lánynak állítunk össze egy desszertcsomagot (is), a jó bizonyítványáért. Ezért lenne fontos tudnom, hogy mi számít manapság menőnek? Milyen rágó, csoki, keksz, cukorka, egyéb nasi?
Mi az, amit reklámoznak, amit tipikusan esznek/ennének ebben a korosztályban? Gondolok itt pl. az Oreóra.
Sajnos a kislány nem kaphat gyakran ilyesmit, s akkor is a legolcsóbbat.
Köszönöm, ha segítesz!
Írtad a rágót. Eszembe jutott,hogy vannak gyümölcsös rágók,pl dinnye,eper stb.
Ezekből hatalmas buborékokat lehet fújni,főleg ami lap,és nem szemes rágó.
14 éves koromban oda voltam érte.
Néha még most is veszek és fújkálom a buborékokat. Még az orromra is rátapad olyankor.
Mindenkinek nagyon köszönöm, sokat segítettetek!
Kedves #9-es, ahogy már előttem azt megválaszolták: a kislány édességet is kap, nem kizárólag azt. Egy gyereknek, azt gondolom, az értelmes dolgok mellé néha elkél egy kis édesség is, főleg akkor, ha csak sátoros ünnepeken jut hozzá. Nem lehet, hogy mindig vágyakozzon, néha teljesülhetnek is a kis vágyai.
A müllert én is javaslom,szerintem ott minden "menő" édességet megtalálsz.
Ami fiatalok között szerint divatos az az oreo,springles,milka,macaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!