Melyek legdivatosabb édességek?
Tudom, érdekesen hangzik a kérdés, de oka van. Egy hátrányos helyzetű, 14 éves lánynak állítunk össze egy desszertcsomagot (is), a jó bizonyítványáért. Ezért lenne fontos tudnom, hogy mi számít manapság menőnek? Milyen rágó, csoki, keksz, cukorka, egyéb nasi?
Mi az, amit reklámoznak, amit tipikusan esznek/ennének ebben a korosztályban? Gondolok itt pl. az Oreóra.
Sajnos a kislány nem kaphat gyakran ilyesmit, s akkor is a legolcsóbbat.
Köszönöm, ha segítesz!
Szia. Először is: nagyon szép gesztus ez tőletek.
Igazából én sem nagyon tudok menő édességeket,de vannak rendelhető,előre összeállított csomagok. Van nemzetközi,Japán,Ázsiai. Annyi a gond velük,hogy eléggé borsos az áruk. Egyébként 3 méretben kaphatóak. Itt vannak az az oldalak nevei: Freedoom Japanese Market, Japan Funbox,Munch Pack. Hirtelen ennyi jutott eszembe,de ha még van,akkor leírom. Remélem tudtam segíteni. :D egyébként az epres oreo,a pringles chips,pez-es szőlőcukor elég trendi. :D
Valóban szép gesztus.Nem tudom milyen voltok vannak a közeletekben,de ha van Müller,érdemes szétnézni ott.Külföldről hozott édességek/rágcsák széles választékban vannak,és azok a legtöbb boltban itthon nem kaphatóak.Igaz nem az olcsó kategória,mi is csak ritkán vásárolunk ott.
Ha viszont olyat kerestek,ami szinte mindenhol kapható,akkor én a Kinder,Milka,Boci márkákat javaslom.Az előző által említett Pringles chips is jó ötlet,esetleg Haribo.
Twix, Raffaello, After Eight (a narancsos), Kinder ill. Milka csokik,Manner nápolyi, Haribo gumicukorkák, Pilóta keksz stb.
Ezek inkább már "örökzöldek", de a fiatalok (is) szeretik őket.
Pringles szerintem is jó ötlet, esetleg még M&M.
Csokik közül a gyerekek körében szerintem a Milka a legnépszerűbb.
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok.
Számos jó ötletet kaptam, a Pringles pl. eszembe sem jutott.
Köszönöm annak, aki a Müllert javasolta! El fogok menni.
Toblerone - ja, a hiányos... :D És az a szégyen, hogy itt, Svájcban is foghíjas... szegény Matterhorn :(
Egyébként szerintem mindennek örülni fog, de én nem édességet adnék, hanem más, értelmes dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!