Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nektek van olyan kedvenc...

Nektek van olyan kedvenc élelmiszeretek amit fulladásig tudnátok enni?

Figyelt kérdés

Nem olyanokra gondolok, mint egy jóóóó nagy tányér pacalpörkölt, vagy babgulyás, hanem alapok. Ketchup, rizs, leveskocka (??? :D ), ilyesmik.

Párom úgy eszi a nyers hagymát mint más az almát.

Nekem a Hellmann's majonéz ilyen. Egyszerűen megőrülök érte, üvegből szoktam kanalazni.

2017. ápr. 12. 18:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
76%
Összes leves, főzelék és a pörköltszaftos tarhonya :D
2017. ápr. 13. 11:19
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Írtad,hogy a babgulyást ne mondjuk,de nekem rögtön az ugrott be. 😁

Amúgy a sonka,gabonapehely magában,sajt,konzervkukorica,őszibarackbefőtt,görögdinnye,sárgadinnye,vajkrém hatalmas mennyiségben akár magában is.

2017. ápr. 13. 11:35
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kislány voltam nagymamám falun mindig megpirította nekünk a házi száraztésztát (átltalában a virágos, lukas közepűt) és madzagra fűztük nyakláncnak. Nővérem még napokig rohangált benne, nekem fél óra múlva már csüngött a nyakamban más, csak az üres madzag. Imádtam. Nem voltam még olyan szentségtörő azóta sem, hogy ezt reprodukálni merjem, egyrészt mert nem él már a mama, hogy tészát gyúrjon és a sparhelten pirítsa nekem, másrészt biztos nem lenne az igazi már. Ez ugrott be legelsőnek, ha most felnőttként kéne mondanom ilyet, akkor talán a fűszerek. Ahányszor kimegyek a teraszra, legelek: petrezselyem, oregánó, bazsalikom, menta, de ha úgy adódik a levendulát is felporszívózom.
2017. ápr. 13. 12:50
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
A zöldbabkonzerv leve. Megveszem, beteszem a hűtőbe. Egy óra múlva kiveszem, felbontom, megiszom üvegből a levét. Volt már, hogy a zöldbab megromlott utána, de a léből sose marad egy csepp se!
2017. ápr. 13. 13:27
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Valami jófajta (mivel nagy különbség van a különböző márkák ízében) sós, pörkölt földimogyoró... Nem mondom, egy szint után már kevésbé vonz, de ahhoz hónapokig kell napi 10-20 dekát ennem... Akkor sem állok le, csak a szálkásítási vágyaimmal együtt már le tudom csökkenteni a bevitelt...

Mindig is volt 1-2 étel, amit addig ettem, amíg volt. A paprikáskrumpli már elvesztette ezt a tulajdonságát, most a sültkrumpli ilyen, de a paradicsomos káposzta is ilyen. 1,5 kiló a rekordom, azt hiszem, ami az én gyomromnak már kicsit sok :) Ráadásul nem lakom vele jól. De finom, ha jó az alapanyag.

Gyerekkoromban a mustárt ettem magában, tubusból, nem pici mennyiségben...

Néha a rizsre is rárepülök, de azt nem bírom, túl szénhidrátos, így nagy mennyiség sosem jön össze.

Kenyérből megy fél kiló, de az nem nagy dolog. Fura, hogy még ma is bírom.

A tojást nehezen unom meg, de az laktat, így 8 fölé sosem mentem vele egyszerre.

Csemege uborka. Na abból konkrétan menne bármennyi, azt hiszem. Néhány kiló mindenképpen.

Ja és nagy sütirajongó vagyok, abból is el tudok menni szinte akármeddig, csak ha szénhidrátos, akkor utána kényelmetlen lesz... De a zserbónál még az is megéri néha :D

2017. ápr. 13. 13:28
 26/35 anonim válasza:
100%
Csokit imàdom
2017. ápr. 13. 20:32
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Csalamádé, elkezdem eszegetni, aztán azt veszem észre, hogy már az üres levet iszom, simán megeszek egy üveggel.

A másik, amit már sokan említettek előttem: bármilyen nyers tészta, ha készítek valamit már előre direkt több tésztát csinálok, hogy tudjam dézsmálni. :D

2017. ápr. 14. 00:45
 28/35 anonim válasza:
100%

Zöldborsó, sárgarèpa, káposztasaláta, savanyúkáposzta, uborka, trapistasajt, cseresznye, mèg kemèny de már èrett vagy ami mèg nem èrt meg teljesen ès mèg savanykás barac ( bármelyik fajta )

Illetve mèg a kecske ès juhtej.

Nekem a nem kèsz ètelek közül ezek a kedvenceim.

2017. ápr. 14. 07:49
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
A párolt tarhonya önmagában :)
2017. ápr. 14. 08:59
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Apró csemege uborka magában.
2017. ápr. 15. 04:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!