Nyers tészták(palacsinta,kelt,piskóta,habarás,gyúrt tészta stb) nem meg sütve csak kikeverve. Van hogy megkívánom és keverek magamnak egy fél liter valamilyen tésztát azt bekanalazom.
2017. ápr. 12. 19:00
3/35 anonim válasza:
Cukorborsó, friss.. te jó ég, kilószámra tudom enni, de a fagyasztottat is megeszem magába ha nincs szezon.. hát ez van :D
2017. ápr. 12. 19:01
4/35 anonim válasza:
Főtt rizs, tészta csupaszon :D Imádom őket magában is, sajna :D
2017. ápr. 12. 19:01
5/35 anonim válasza:
Cseresznye, a nagyszemű, roppanós fajta.
Trapistasajt/gouda sajt.
Retek
Tini koromban a paradicsom is ezek közé tarzozott, úgy ettem, mint az almát. (De az a nagyszüleim kertjében termett)
(Készételek közül a lekváros linzer/ishler, amiből nincs olyan, hogy elég mennyiség)
2017. ápr. 12. 19:12
6/35 anonim válasza:
Jajj tényleg a tészta kimaradt. De csak a durum tészta. (Durum farfalle: édesen bármivel, lekvárral, kakóval, túróval. Durum penne: a sósabb ízekhez, salátába, pörkölt mellé, bolognaival, de akár magában is)
2017. ápr. 12. 19:16
7/35 anonim válasza:
Nyers tésztàt én is imàdom,főleg a linzer tésztàt nyersen.
2017. ápr. 12. 19:16
8/35 anonim válasza:
Régebben imádtam magában a kakaóport. :)
2017. ápr. 12. 19:17
9/35 anonim válasza:
Tej, tejjel.
2017. ápr. 12. 19:19
10/35 anonim válasza:
Nyers pogácsa teszta meg hirtelen nem jut eszembe a neve de ilyen kis barna szaraz bogyo :D a sajtkrem leves tetejere is szoktak rakni piritos helyett :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!