Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A kókuszolaj tényleg rákkeltő?

A kókuszolaj tényleg rákkeltő?

Figyelt kérdés
Múltkor láttam a tv-ben egy előadást,ahol azt mondták,hogy sokan nem is tudják mennyire káros a szervezetre,mert olyan magas hőfokon sajtolják,hogy rengeteg káros anyag kerül bele.Sokan ugye ezt használják sütésnél/főzésnél.Eddig én is úgy tudtam,hogy inkább jótékony hatása van.

2017. febr. 1. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ebben a világban mindenre azt mondják rákkeltő.
2017. febr. 1. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Pálmaolajról halottam ezt . A kókuszé inkább jobb hatású mert a károssá elégése 600 fok körül van és amikor sül az étel az ennek a foknak a fele . Tovább bírja mint a normál étolajak .
2017. febr. 1. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
főleg ha forró... ahogy a hideg víz is az ..
2017. febr. 1. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
A kókuszolajat HIDEGEN sajtolással nyerik ki, főzèshez pedig teljesen jó, mert nagyon magas hőfokig hevíthető mindenféle probléma nélkül. Gondolom ezek valami hókuszpókusz műsorban hangzottak el.
2017. febr. 1. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Az inkább a pálmaolaj lesz.

A kókuszolaj (vagy kókuszzsír, ugyanaz a kettő) az egyik legstabilabb zsiradék főzéshez, és pont ezért jobb, mint a többi olaj. Nem bomlik szét, nem lesz rákkeltő, többször is felhasználható biztonságosan.

2017. febr. 2. 00:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim válasza:
Azert mert britt tudosok azt mondtak hogy rakelto nem kell mindent elhinni!
2017. febr. 2. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer egy tudományos műsorban egy elismert ember mondta, hogy egy olyan világban élünk ahol minden rákkeltő, és minden jó a rák megelőzésére..
2017. febr. 2. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Azt nem hallottam, hogy rákkeltő lenne, de egy rádióműsorban azt állította egy táplálkozástudományi szakember, hogy semmivel sem egészségesebb más növényi olajoknál, sőt állati zsiradékoknál sem, ami a telített és telítetlen zsírsavösszetételét illeti.
2017. febr. 2. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
Használj házi sertészsírt sütéshez főzéshez. Abba még nem igazán hallottam, hogy meghalt volna bárki is.
2017. febr. 2. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!