Ha a kókuszzsír ugyanaz mint a kókuszolaj, miért írják egyik termékre ezt a megnevezést, a másikra meg amazt?
Figyelt kérdés
2016. dec. 14. 21:06
1/1 anonim válasza:
Miért ne? Mindkettő az ő neve s szobahőmérsékleten mindkét halmazállapot felveheti. Gondolom, egyesek azért olajozzák, hogy kiemeljék a folyékonyságát, étolaj helyett használhatóságát, de még inkább, hogy a széplelkeket ne riassza el azt, hogy zsír :) Az olaj ilyen kis elegánsabb... Tuti vannak benne ilyesmik.
A xilitre is ráírhatják, hogy xylitol vagy nyírfacukor, mindkettő ő. Még nem alakult ki egyetlen elnevezés s lehet, hogy sosem fog.
A hurma a legjobb, annak van vagy öt neve s összevissza írják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!